ירידה בחשק מיני: מה עושים?
אי
בעיה בזוגיות
⌄
שלום
אני בת 30 נשואה כבר 7 שנים ויש לנו ילדה קטנה בת שנה וחצי.בהתחלה יחסי מין שלנו עם בעלי היו כמו בחלום... עם השנים יצא כך שאני כל הזמן רוצה ולו תמיד יש למה להגיד "לא" - או שעייף, או שאתמול כבר עשינו, כשניסינו להיכנס להריון אז הוא הוסיף עוד תירוץ - שזרע מתחדשת כל 3 ימים - אז לא טוב לקיים יחסי מין בתדירות יותר גבוההכשהוא רצה - אז כמעט אף פעם לא עניתי לו "לא"חשבתי שאחרי שתיוולד לנו תינוקת יהיה יותר טוב: החברות שלי היו מספרות שבגלל שאין זמן זה קורה בכל מיני מקומות לא צפויים - במקלחת, במטבחלא משנה - אצלנו נהיה עוד יותר גרוע - עכשיו זה קורה אולי פעמיים - שלוש פעמים בחדש (+אנחנו שומרים את טהורת המשפחה) וכל פעם לוקח אולי 5 דקות - הכל מסתובב סביבו...ניסיתי לדבר איתו על זה - אבל כל פעם אני שומעת שאני מתלוננת יותר מדי.אולי יש לנו בעיה? מה אפשר לעשות? אולי אני צריכה להשתנות?או שזה רגיל אצל כל הזוגות?
ד"ר אורן חסון
אינטימיות שדעכה
⌄
אי יקרה,
אם חסרים לך יחסי המין הטובים שהיו לכם, ואם עכשיו זה לוקח רק 5 דקות וסביבו, וזה לא טוב לך, אז בודאי שיש בעיה. כנראה שהמיניות שלו, מסיבות כלשהן, לא עזה כל כך, ואני לא יכול לדעת כך מה הסיבה לזה. נראה לי שגם אין לכם תקשורת טובה בנושא, כלומר, הוא מעדיף לטאטא את העניין מתחת לשטיח, ולא לדבר עליו. אני מציע שתלכו ליעוץ זוגי כדי לפתוח את העניין. יתכן שבסופו של דבר תצטרכו ללכת לטיפול מיני, אבל ייתכן מאד שהקושי העיקרי הוא בהבנת היחסים והתקשורת שביניכם.