יציאה ממסלול דייטים לא נעים

תאריך פנייה: 19.11.2014 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
לילי
הרס עצמי.
19.11.2014 • 08:30

אני כותבת לך בגלל שכבר אין לי מושג למי לפנות. אמנם אני לא בזוגיות, אבל מרגישה שזה המקום היחידי שיש לי לפנות אליו.

אני בת 26. ב3 שנים האחרונות אני רווקה לאחר שנים של זוגיות. תמיד הרגשתי שיש בי הרס עצמי כזה..שרק מחכה שמישהו אמין יגיע ויציל אותי. בדרכ הוא בא. אבל כרגע הוא לא מגיע, ולאט לאט אני יורדת נמוך.
שכבתי עם עשרות גברים בטיפשותי. כל פעם אני תוהה למה זה נגמר רק בזה, ולא קולטת שכנראה זה רק מה שאני משדרת. אני מנסה לקבל את אהבתם דרך המיטה וכל פעם מחדש נשבר לי הלב.
אני לא נהנית מהיחסים הקצרים האלה, וכל פעם שנדמה לי שהגעתי לשיא השפל, אני מחדשת לעצמי. חוזרת עצובה הביתה.

אני רוצה מאוד בחור רציני. רוצה כבר להגיע לנחלה..כמובן שהרבה מזה תלוי בשינוי הגישה, אך לפעמים אני גם מרגישה שפשוט אין לי מזל. גם כשאני לא מגיעה איתם למיטה, מרגישה שכל מי שאני נתקלת בו הוא לא האחד. הנמכתי ציפיות ועדיין לא מצאתי אותו. אני לבד יותר מידי זמן והכאב גדל מלילה ללילה. אמי מרגישה שאיכזבתי את עצמי ובעיקר שאכזבתי את ההורים שלי.
מבחינה מקצועית וחברתית הכל טוב.
אני גם לעיתים משנה את דפוס ההתנהגות הדוחה הזה והרבה זמן נשארת לבד ומקבלת את זה. אך יש תקופות, כמו עכשיו, שאני ככ עצובה ולא מצליחה להתגבר על זה. אני יודעת שתגיד לי שאני חייבת לעלות את הבטחון שלי, לא להיכנס למיטה עם הגברים האלה,
אבל אני מפחדת שחיללתי את עצמי כבר יותר מידי. אני בחורה עדינה ודווקא ממש ביישנית. אני מסתכלת במראה ורואה מישהי אחרת. זאת לא אני. האם העבר שלי ירדוף אותי לנצח ולא יתן לי לשחרר ממנו ולהתקדם? זה מרגיש ככה וככל שהזמן עובר אני מתביישת בעצמי יותר ויותר ובוכה על כך שאין לי זוגיות. זה כמו גלגל הרסני כזה.

ד"ר אורן חסון
מסלול לצאת ממנו
19.11.2014 • 21:31

לילי יקרה,
את צודקת, ואת נגררת למסלול שנראה, בטווח המיידי, מספק, כי לכאורה לרגע את מקבלת התייחסות ואהבה, אבל מתאכזבת אחר כך, ומרגישה מושפלת, בעיקר בגלל מה שאת עושה לעצמך. אתן לך למטה מספר הפניות לשיחות שניהלתי בעניין סקס בדייטים ראשונים שעניתי להם בפניות קודמות. אבל בעיקר, אני חושב שחשוב שתלכי לטיפול. מגיע לך ללמוד להתגבר על המסלול הלא נעים הזה, ולדעת גם לכבד את עצמך, וגם למצוא זוגיות, וזה חייב להגיע ממקום טוב שלך. וקחי בחשבון שההסטוריה הזו שלך אינה נגררת אחריך, אלא בזכרונות שלך. הם אינם שלט על מצחך, והם אינם ניכרים בהתנהגותך אלא בהשפעה שלהם על הכרת הערך העצמי שלך, ואת זה את יכולה לשנות. את יכולה להדעיך אותם והם ידעכו יותר ככל שתמצאי יותר חן בעיני עצמך. על זה את צריכה לעבוד.למה לא סקס בדייט ראשון?ללמוד את הגבולות של עצמך.ואולי עוד משהו:להתחיל מחדש. על כללי התנהגות של התחלות חדשות דרך אתרי הכרויות.וגם מתי ואיך להפסיק:לדעת להגיד לא, בתחילת הקשר(גם להיפרד זה סוג של עימות שצריך לדעת להתמודד איתו).

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083