ייעוץ רוחני בזוגיות - האם זה יעזור?

תאריך פנייה: 17.06.2005 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
אני
פיצול אישיות - המשך
17.06.2005 • 10:35

שוחחתי עם בן זוגי על התשובה שלך. הוא הבין שאני לא מוכנה לקבל רק חצי בעל ולא בעל שלם ויודע שזה התנאי החד משמעי שלי. החלטנו ללכת למן יעוץ רוחני ולבדוק אם כדאי לנו להישאר ביחד ולהשקיע בזוגיות או שעדיף לנו להיפרד. אולי זה נשמע מוזר, אבל הוא מאוד מאמין בדברים האלה. גם אני מרגישה מבולבלת ורוצה תשובה שאני לא מצליחה לגלות לבד, בעיקר בגלל שזה לא תלוי רק בי...לא נראית לי האפשרות להיות 'מלאך'. נגיד שאני מסוגלת לזה (כנראה שלא) אבל זאת נראית כמו טעות. מי מבטיח לי שהתנהגות מלאכית תחזיר אותו בסופו של דבר הביתה בלב שלם? נראה לי שאם הוא לא יחזור בסוף אני ארגיש כמו פראיירית, וגם אם כן הוא ידע שהוא יכול לשחק איתי כי אני תמיד אשאר שלו, לא משנה מה יקרה. יש סיכוי שנלך ליעוץ זוגי אם נגיע למסקנה שאנחנו רוצים להישאר ביחד. כרגע זאת התמונה. נראה לי שייעוץ כזה יכול גם לעזור לנו להחליט, אבל הוא עוד לא שלם עם זה (תפיסה פסיכולוגית ולא רוחנית).תודה

ד"ר אורן חסון
יעוץ רוחני
17.06.2005 • 15:05

אני יקרה,
אני סקפטי לגבי ייעוצים רוחניים פרט להבט אחד שלהם - זה יכול לעזור למי שמאמין בהם, להחליט. אם בעלך יאמין בלב שלם, בעקבות היעוץ הזה, שמה שהוא צריך זה להיות איתך, ושזה גורלו, זה יכול לשכנע אותו לעבוד על זה. אם הוא ישתכנע בעקבות כך שהוא צריך להיות לבד, הרי גם זו החלטה. אבל באמת השאלה היא עד כמה הוא ילך עם ההחלטה הזו בלב שלם, ועד כמה הוא ייקח אותה רק כדי להשתמש בה לצרכיו הרגשיים, ישתמש במה שטוב לו, ולא ישתמש במה שלא מתאים לו. כנראה שזה מה שיקרה, אלא אם הוא מאמין בדברים האלה באופן טוטלי, ללא ערעור וספק, ואם התשובה שהוא יקבל תהיה לגמרי חד משמעית (וגם בזה אני בספק).מעטים היועצים הרוחניים שיש להם רגישות מספיק גבוהה שנותנת להם אינטואיציה שתוכל להתגבר על חסכים מקצועיים. אני מקווה שתפלו על אחד כזה. לפעמים עדיף יועץ כלשהו עם אינטואיציה ורגישות מאד גבוהים, על יועץ מקצועי עם אינטואיציה ורגישות דלים. שיהיה לך בהצלחה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אני
תודה בכל מקרה
17.06.2005 • 15:52

(הודעה ללא תוכן)