ייעוץ נישואין: מה לעשות?
דן
האם לפרק את מערכת הנישואין????
⌄
שלום.
אני ובעלי 10שנים יחד נשואים 7 שנים כיום יש לנו שני ילדים.תינוק וילדה בת 4..הבעיות ניהיו קשות יותר והזוגיות אבדה עם בוא התינוק לפני 5 חודשים.אני אפילו לא יודעת מהיכן להתחיל...אולי אני אתן לך דוגמא על מהלך חיינו ..בעלי עובד קשה כמעט לא רואה את הילדים לא מעורב..הכל אני מספרת לו אם אני לא אזום ואספר על כל דבר שקורה הוא לא ישאל ..השבוע התחלתי לעבוד במקום חדש הוא לא התקשר אפילו לשאול איך היה???ועד היום -יומיים הוא לא שאל והוא גם לא ישאל??!!הוא חי בבועה משלו..כל השבוע לא ראינו אותו ביום חמישי הוא סיים מוקדם יחסית לכל השבוע ובמקום לבוא הבייתה הוא יצא לפאב עם חברים והוא רק מודיע לי לא שואל אפילו..חוזר לפנות בוקר ישן עד מאוחר ואני עם הילדים הבית הכביסות ואני לא צריכה לפרט..אין לי עוזרת כבר תקופה....היום בצהריים הוא היה צריך ללכת להלוויה הלך בצהריים עם הנסיעות ובמקרה הכי ארוך לא צריך לקחת יותר משעתיים אבל אחרי 4 שעות הוא מגיע..הלך שוב עם חברים בלי להודיע בלי להתקשר...בערב הוא מודיע לי שהוא מוזמן לאירוע מתלבש הולך..ערב יום שישי..זה לא קורה כל שבוע אבל פעם בשבוע הוא חייב ללכת לחברים קודם כל ולא משנה מה קורה בבית הוא הולך..אני רוצה ללכת להתעמלות לעשות משהו ..הוא לא יכול לעשות מאמץ ולבוא בשעה שאני מבקשת כדי שאני אלך..פשוט חי לו במין בועה..ואז בלילה הוא יכול לבוא לעשות עימי סקס כאילו כלום לא קרה ואפילו לשאול למה ירד לי החשק...ניסיתי מספר פעמיים לדבר עימו..אך זה עבד בדיוק כמה ימים...אחר כך הוא שכח...לא מעניין אותו הזוגיות שלנו מה קורה עימי?. אין לו רצון לעשות לי טוב שאני אהיה מאושרת לפרגן...הוא נכנס הבייתה אני כאילו אויר..נשיקות חיבוקים רק לילדה שלו...קצת קשה לו להפנים שיש עוד ילד עוד אחריות עוד עבודות בבית הוא יכול לקום מאוחר בשבת לראות אותי שוטפת מנקה תולה כביסה עושה כלים מסדרת והוא יושב על הספה קורא עיתון!!!האם זה הגיוני האם כך צריך להיות בגלל שהוא בעבודה יותר שעות ממני??בגלל שהוא גבר?? או בגלל שהוא חצוף?????אני די מרגישה חד הורית..קשה מאוד לדבר עימו הוא חושב שהוא תמיד צודק...אני מוצאת את עצמי לבד בודדה ישנה לבד עם הכרית תמיד גם שהוא בבית הוא טיפה עוזר עם הילדים לפי בקשות שלי אני כל דבר כמעט צריכה לבקש!!ואחרי שאני מסיימת לבקש הוא הולך למחשב!!! אני מרגישה רחוקה משהו באהבה הגדולה שלי אליו כל כך פגוע ועצוב וני נותנת לו להרגיש עצובה אבל לא נראה שמשהו מזיז לו!!! אני יכולה להמשיך לכתוב מגילות....מה עושים??????????????אני ממש זקוקה לעזרה לייעוץ אני כמעט בטוחה שהוא לא ירצה ללכת ....
ד"ר אורן חסון
רגע לפני הפרוק
⌄
דן יקרה,
ברור ממכתבך שאת מרגישה שכך לא צריכים להיראות הנישואים שלך, ודי ברור שלא תעברי עוד 5 שנים כאלה. אולי אפילו לא עוד שנתיים. לכן, יעוץ הוא דבר חשוב. אם הוא לא רוצה, לכי לבד. ראי קישורכאן, ביחס להליכה לבד ליעוץ.