ייעוץ זוגי: מה עושים?

תאריך פנייה: 14.07.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אלמונית
הפכפכיות
14.07.2006 • 02:43

יש לי חבר כבר 4 שנים... ואנחנו כל הזמן נפרדים וחוזרים...בתקופות של חודשיים שלושה.הבעיה היא שהוא רוב הזמן מתנהג נורא יפה, מפנק, אוהב, עושה מה שאני רוצה, מבין ומקבל דברים בהבנה מבלי להתעצבן וכשיש ויכוח אנו מדברים יפה וכנ"ל גם אני במצבים הפוכים .אך כשעוברים חודשיים עד שלושה הוא מתהפך , מתעצבן מכל שטות מחפש תירוצים לריב ואפילו מפיל עליי האשמות למרות שהוא יודע שהן לא נכונות, בתקופות האלו למדתי להיות מאוד סובלנית ולהתייחס להערות ולתגובות שלו ברוגע ולנסות להבין אותו...אך דבר זה יוצר אצלו רצון להגביר את עצבנותו וכעסיו עליי עד שהוא מצליח להוציא אותי מדעתי אנחנו רבים נפרדים חוזרים וחוזר חלילה.אני כבר לא יודעת מה לעשות ברוב הזמן הקשר שלנו טוב אנחנו מדברים על הכל יש תקשורת טובה ופתיחות .אני רוצה להוסיף שכשאנחנו נפרדים לרוב זה לתקופה של חודש שרק בזמן האחרון הוא זה שמבקש לחזור לפני זה אני זו שהייתי באה רוב הזמן...אולי תוכל לעזור לי לפתור את המצב אני לא מבינה מה המטרה שלו בזה כי אני יודעת שהוא אוהב אותי והוא יודע שהוא יכול לדבר איתי על הכל.

ד"ר אורן חסון
כשלא יודעים למה, זה נראה הפכפך...
15.07.2006 • 15:05

אלמונית יקרה,
העניין הוא שגם אני לא יכול לדעת, ובלי זה אין לי תשובה בשבילך. אתם ארבע שנים ביחד, ואני חושב ששניכם לא רוצים לוותר על הזוגיות הזו כל כך בקלות. אני מציע לכם, לכן, ללכת ליעוץ זוגי, כדי ללמוד ליצור תקשורת על הדברים שחשובים באמת, שהם תסכולים, פחדים ותקוות. משהו שם התפספס לכם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083