ייעוץ זוגי: מה לעשות כשקשה?

תאריך פנייה: 17.06.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אאא
ד"ר חסון שלום,
17.06.2006 • 22:30

אני לא יודעת מאיפה להתחיל אני ובעלי נשואים 4 שנים ויש לנו ילד בן שנתיים כמעט, היינו זוג הכי אוהב, מבין ומכבד שיכול להיות, לפני 3 חודשים התהפכו החיים בעלי החל לטעון שאנחנו לא מקיימים מספיק יחסי מין ומכאן הכל הידרדר רבנו בלי הפסקה בעלי השתנה בקושי היה בבית, עשה קעקוע??? התחיל לדבר לא יפה כמובן שלא סבלתי את המצב הזה וביקשתי ממנו שיעזוב בנוסף גם שמעתי הודעה של מישהי שהבנתי שיש להם קשר כלשהוא שהוא מכחיש עד היום וטוען שזאת לקוחה שלו ושהם ביחסים טובים,אני פשוט בהלם איך החיים הפכו להיות סיוט מגן עדן שהיה לנו, אנחנו לא מצליחים להירגע כל פעם שנפגשים רבים מקללים ואף יורקים אחד על השני, המצב הוא מצב חמור ואני לא יודעת איך אני ממשיכה מכאן נוצרו המון משקעים ב3 חודשים, נאמרו המון דברים קשים,אך בכל זאת היה לנו טוב מאוד במשך שנים לפני כל התוהו ובוהו שנהיה כאן, לי קשה לסלוח והוא בכלל לא מבין על מה אני צריכה לסלוח, בקיצור אין דרך לגשר. האם לחתוך את הסיפור העצוב הזה או לנסות עם כל המשקעים ויש הרבה, הוא רב איתי על כסף ומימון הבית(אנחנו גרים בבית יקר וגדול יחסית) ואני מרוויחה ממש מעט.אין לי טיפה של ביטחון ואמון בו, כמובן שאני גם לא רואה איך אנחנו מצליחים להתגבר על מה שקורה כאן. אני לא יודעת אם זה אפשרי מה אתה אומר. סליחה על אורך המכתב.

ד"ר אורן חסון
כדאי לנסות, אם עוד לא ויתרת
19.06.2006 • 00:57

אאא יקרה,
בכוחות עצמכם זה לא עבד. יש יותר מדי דברים ועניינים ביניכם מכדי שאוכל באמת לתת לך מענה במסגרת הפורום. עם זאת, אני לא קונה את הסיפור של "אין דרך לגשר", כי עם קצת רצון טוב בתוספת של יעוץ זוגי, בהחלט יכול להיות שיש מה לעשות. בודאי שכדאי לנסות, אלא אם כבר ויתרת לחלוטין. ומאחר שאת שואלת, אני סבור שעוד לא ויתרת. בואי ונקווה שגם הוא לא.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083