ייעוץ זוגי: פתרון לוויכוחים וללחץ

תאריך פנייה: 06.03.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מותשת
על סף קריסה
06.03.2006 • 23:53

לאחרונה בעלי ואני נמצאים במריבה מתמדת. אני לא זוכרת יום שאין לנו מריבה או שתיים ...אנחנו נמצאים בתקופה קשה וכל אחד מאיתנו מרוכז בעצמו. אני נמצאת כל היום עם הילד בבית ועובדת מהבית. בנוסף לכך אחראית לכל הסידורים: בישול, נקיונות, קניות, כביסות וכו'. בעלי עובד וחוזר מאוחר בערב, עסוק בסידורים אחרים שקשורים לשנינו ומספיק גם לפנות לעצמו זמן לתחביבים שלו.אני מרגישה שהזוגיות שלנו נמצאת במשבר וקשה לי מאוד עם זה. אנחנו תמיד משוחחים על הבעיות ביננו ומנסים להיות קשובים אחד לשני, אבל הפעם זה לא עובד. שנינו מרגישים שיש עלינו עומס גדול מאשר על השני ואנחנו מתווכחים שוב ושוב בעיניין זה. כל אחד מאיתנו מרגיש שהשני לא מבין אותו ואנחנו נמצאים במעין "מעגל" שאי אפשר לצאת ממנו.כמובן שיש לכך הרבה השלכות מסביב שפוגעות במערכת היחסים ביננו ואני קמה כל יום בתקווה שהנה זה עוד מעט מאחורינו כי בכל מערכת יחסים יש עליות ומורדות, אבל הפעם זה נמשך זמן רב מידי... יום לאחר השיחה בינינו אנחנו מנסים לשנות גישה, אבל זה מחזיק מעמד בדיוק יום ונגמר... ואז שוב באות המריבות.אני מבולבלת ולא יודעת מה לעשות. אנחנו רוצים להציל את הזוגיות וזה קשה!קשה לי לחשוב על ייעוץ זוגי, אם כי אני מאמינה שזה הדבר היחיד שתוכל לייעץ לי.מה דעתך?

ד"ר אורן חסון
להשקיע כסף במקום הנכון
08.03.2006 • 02:27

מותשת יקרה,
השם שלך מעיד על הכל. לחץ גורם לויכוחים, כי לשניכם קשה, ואז קשה לכם לראות אם את הקשיים של הצד השני ולוותר. ואם זה נמשך זמן רב מדי, יש להשקיע כסף, או בפתרונות טכניים (למשל: עוזרת/מטפלת) ואם זה לא מספיק, להגיע ליעוץ זוגי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083