ייעוץ זוגי לאחר גרושים

תאריך פנייה: 18.12.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
רונה
חזרה לגרוש
18.12.2011 • 11:20

הי,הייתי נשואה לבעלי 13 שנה ויש לנו 2 ילדים.לפני מס' חודשים התגרשנו על רקע של לחץ, נפילה של עסקיו והיותו בנאדם שחושב המון על עצמו... הכל ביחד הוביל אותנו לגירושים שהיו מאוד רגועים ומאוד מהירים.לאחר שהתגרשנו....גיליתי שבזמן שהיינו פרודים הוא הכיר מישהי.לפני כחודש היחסים שלו איתה נגמרו והוא מעוניין לחזור הביתה....ההחלטה לא פשוטה לי בכלל, זו בעיה מאוד מורכבת, מהבעיות שבגללן הוא עזב את הבית ועד הנושא שהייתה לו מישהי בגללה הוא לא נלחם על הבית....מסובך, קשה לי להגיע להחלטה....הייתי רוצה ייעוץ ובנוסף, אם חוזרים איך מונעים מהילדים פגיעה נוספת במידה וזה לא יעבוד, האם להגיד להם שזה נסיון?? (הילדים בני 12 ו-8)

ד"ר אורן חסון
ליווי בחיבור מחודש לאחר גרושים
19.12.2011 • 12:47

רונה יקרה,
את צודקת מאד. יש כרגע ביניכם גם בעיות אמון, אולי גם בעניין הכלכלי, אבל גם בעניין הרצון הזוגי. את רוצה לוודא שהוא רוצה אותך, ולא שאת ריבאונד של אכזבה, כי את רוצה יציבות ואהבה. ולא פחות חשוב, וזו חשיבה מאד נכונה שלך – את רוצה לוודא שגם לילדים שלך תהיה יציבות רגשית. זה תהליך מורכב, רונה. אני יכול לתת לך רשימה של עצות, אבל ברגע שייווצר משבר קטן, כל חוסר האמון יצוף בעוצמה, והעצות תישלכנה לפח. חשוב יותר שתלכו ליעוץ זוגי, כדי שיהיה לכם ליווי בתהליך הרגשי הלא פשוט הזה, שיוכל למתן אתכם ולעזור לכם לייצב אותו. זה חשוב בשבילכם ולטובת התהליך, לאן שלא יילך, אבל זה עוד יותר חשוב לילדים, דרך המסרים שתעבירו להם. גם אלה, בין אם חיוביים ובין אם שליליים, צריכים להיות יציבים, ולא תלויים במצבי רוח שלכם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083