ייעוץ זוגי: הבנת צרכיו של בן הזוג
טל
חיפוש ריגושים
⌄
שלום רב,
אני נשואה מזה 8 שנים, לבעלי ולי יש זוגיות נהדרת, חברות, כבוד ויחסי מין מעולים, הכל נראה בסדר, יש קצת בעיות בנושא הכלכלי אבל מעבר לזה מסתדרים מצויין.מידי פעם אני עולה על זה שלבעלי יש קשר עם בחורות אחרות, זה קשר שמוסתר ממני בכוונה וכשאני עולה על זה הוא אומר שלא היה כלום חוץ מקשר וכמובן שזה לא מקובל עליו התנצלויות וכו'. בכל הפעמים על סמך מה שאני יודעת באמת לא היה כלום, לפני שנה בערך הוא היה בקשר עם מישהי וגם שכב איתה פעם אחת. היה פיצוץ גדול, כמעט התגרשנו אבל בסופו של דבר החלטתי להישאר ולנסות לשקם בשביל הילדים המשפחה וכו'... לפני כחודש שוב עליתי על כך שבעלי בקשר טלפוני עם מישהי, כמובן שהיה בלאגן בעיקר בגלל מה שהיה לפני שנה, הוא באמת מצטער מבפנים וטוען שיכול להיות שיש לו איזשהי בעיה והוא לעיתים מחפש ריגושים בחוץ למרות שהוא טוען ועומד על כך שלא חסר לו בבית כלום והוא מקבל הרבה מעבר למה שגברים אחרים מקבלים.מה כדאי לעשות והאם יש דרך לטפל?
ד"ר אורן חסון
להפחית את הנכונות שלו לפגוע בך
⌄
טל יקרה,
לדעתי רצוי שתגיעו ליעוץ זוגי. הוא אולי מצטער מבפנים, אבל באותה מידה משהו מבפנים מניע אותו, וכדאי ביחד להבין מה זה. למרות שהוא אומר שהכל בסדר בבית, משהו לא מספק את הצרכים שלו, ומניע אותו לחפש ריגושים מסוג זה בחוץ. אני לא בטוח שתוכלי לספק את הצורך הזה, אבל כדאי להבין אותו טוב יותר. אולי זה משהו שאת יכולה לעשות, אולי זה משהו שהוא צריך לעשות, ואולי הדבר שהוא צריך לעשות זה להתקרב אליך יותר כדי להפחית באופן משמעותי את הנכונות שלו לפגוע בך, כשזו מתנגשת עם צורך או גחמה כלשהי שלו.