יחסים עם גבר נשוי: מה לעשות?
לא משנה
אהבה בלתי אפשרית
⌄
שלום
לכם,אני אובדת עצות. הנני בת 37 גרושה ואם לילדים מזה כ-10 שנים מנהלת רומן סוער עם גבר נשוי שנינו מאוהבים ואוהבים בטירוף מתראים כמעט כל יום הכל מושלם למעט העובדה שהוא נשוי. מה עושים?? הוא אינו מוצא את הדרך לעזוב את אשתו וילדיו ואל תגידו הוא רוצה להנות מכל העולמות הוא לא. הוא חי בנפרד מאשתו ואפילו לא ישן לידה. אינני נביאית, אני מאמינה לו הוא לא אדם שקרן. אני אוהבת אותו בטירוף ולא יכולה לחיות בלעדיו ומצד שני לא ייתכן שנמשיך כך. מה עושים? איך מביאים אותו למצב שיבין שאין בררה למרות שאינו רוצה לפגוע במשפחתו המורחבת ובילדיו יש מחיר לאהבה. אני עצובה ונופלת למצבי רוח קשים מאד. הוא מודע לכך ואינו מחליט ורק נכנס לשתיקות מעיקות מאוד. אנא ייעצו לי מה לעשות.בתודה מראש......
ד"ר אורן חסון
לחיות עם מימוש האיום
⌄
לא משנה יקרה,
כתבת שאתם מתראים כל יום, והכל כמעט מושלם פרט לעובדה שהוא נשוי. הייתי אומר לך: אז תשלימי עם המצב, כי הכל מושלם, בעצם, והכל טוב, ומה זאת פיסה של נייר.אלא שנדמה לי שזה לא רק המעמד החוקי. נדמה לי שחסרים לך עוד כמה דברים הקשורים לזוגיות מלאה, וזה ללכת לישון ביחד כל לילה, וזה התמיכה והגיבוי הכלכליים שהוא לא יכול לספק לך. וזה לא דבר פחות ערך. גם לא היציאה המשותפת לבילויים, שאולי מוגבלת אצלכם.כפי שאת מתארת את זה, את מנסה כבר הרבה שנים לשכנע אותו, וזה לא עושה עליו רושם. יש סיכוי סביר שזה גם ימשיך שלא לעשות עליו רושם. כי, כפי שאת רואה, את אוהבת אותו, וגם לאהבה שלך יש מחיר. תחליטי אם את מוכנה לשלם אותו למען זוגיות שכזו.ואם תחליטי שאת לא מוכנה, ורוצה להפרד, אולי הוא יתעשת ויסכים להיפרד מאשתו, אבל גם אולי תצטרכי לחיות עם מימוש האיום שלך.
לא משנה
לחיות עם מימוש האיום
⌄
ד"ר חסון היקר
!ראשית, תודה מקרב לב על תשובתך. הותרת אותי עם המון חומר למחשבה.שנית, לא כל כך הבנתי את דברייך האם אתה מתכוון שאם אקח יוזמה ואנסה להיפרד ממנו אזי יש סיכוי לשני הכיוונים או שאאבד אותו לעולם או שיעזוב את אשתו?נ.ב.- כמה זה עצוב שדווקא את הבלתי אפשרי אוהבים ברמות על. יודע ד"ר אני והוא בנוסף להכל עובדים יחד כולם מחשיבים אותנו כזוג. אפילו בטיולים ממקום העבודה אנחנו יחד אני הוא ואשתו - יישמע לך מרושע אבל היא כל כך מטומטת שהיא לא רואה מה יש בנינו??? לעיתים יש לי חשק לצעוק לה את האמת.... פעם לפני 4 שנים עזבתי אותו החלטתי שזהו. ואז הוא לא הרפה ולא הניח לי ולא נתן לי צ'אנס לשכוח אותו. ואמר לי שהוא מוכן לעזוב הכל ולהתגרש.אך אני עצרתי בעדו מצפוני לא נתן לי היות ואשתו הייתה במצב עדין.בתודה...
רחלי
לחיות עם מימוש האיום
⌄
הודעתי בשם האם באמת מיועדת אלייך....
לא משנה
לחיות עם מימוש האיום
⌄
רחלי המשפט שלך לא מובן לי.א
רחלי
לחיות עם מימוש האיום
⌄
כתבתי לך הודעה, אך בטעות נרשמה כהודעה חדשה במקום תגובה להודעתך.נרשמה אתמול ב15.10.06 תחת הכותרת "האם באמת?"את חייבת לקרוא, זה מאוד חשוב!!