יחסים מקבילים: מה עושים?
רונן
גרושה התאהבה בי
⌄
אני נשוי באושר כ10 שנים בטיול בחו"ל פגשתי בחורה גרושהכשחזרנו לארץ היה בינינו קשר טלפוני כמעט יום יומי היא טוענת שהיא התאהבה בי ויש לה אלי קשר רגשי עמוק ,לא נפגשנו מאז הטיול{כחודשיים} ולא היה בינינו שום מגע לעולםהסברתי לה שאני נשוי ואין שום צאנס ,אך מצד אחד הקשר מצידי הוא קשר של ידידות{היא נחמדה ומאד מושכת} מה לדעתך אני צריך לעשות1. האם להפסיק את הקשר לגמרי או בהדרגה או אפשר להמשיך קשר טלפוני על אש נמוכה ?בתודה מראש
ד"ר אורן חסון
חלומו של כל גבר נשוי
⌄
רונן היקר,
זה נחמד, לא? הנה מישהי שהיא גם נחמדה, וגם מושכת מאד, וגם פנויה, מחזרת אחריך. למה שלא תחזיק אותה על אש קטנה? לפחות כל עוד היא מוכנה לאש קטנה, ולא תרצה להבה גדולה ומיד. ואז, אם יום אחד היחסים בינך לבין אשתך יצטננו קצת, למשל, אם תריבו יום אחד על רחיצת הכלים, יש לך אלטרנטיבה לערב, או ללילה, ואפשרות של נקמה מתוקה מיין. שמע, רונן, זה הרי חלומו של כל גבר נשוי, לא?הפניה שלך אלי היא לא "תחזיקו אותי לפני שאעשה מעשה!", אלא: "שמע, המצפון שלי מייסר אותי בעניין הזה, בוא, ד"ר חסון, ותן לי אישור, משהו כמו גלולה נגד מצפון, כדי שבאמת אוכל לשמור איתה את הקשר, כי הוא כל כך עוזר לי להרגיש טוב עם עצמי, ומטפח לי את האגו, שחבל לי להפסיק רק בגלל עניינים שטותיים כמו מצפון, כמו המחשבה על אשתי, או כמו ההבנה שאני מוליך את הבחורה הזו באף, לפחות עד שאשבר ואתפתה, ואולי גם אחר-כך." תחליט אתה רונן, עד כמה המצפון שלך חשוב לך, ופעל לפי החלטה זו.