יחסים מורכבים: מה עושים?

תאריך פנייה: 28.03.2011 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
מאיה
אני לא מבינה מה אני עושה לא טוב
28.03.2011 • 17:45

אני מאוהבת ביזיז שלי. טוב מההתחלה?לפני שהכרנו לעומק והכרנו אחד את השני סתם מתוך העיר, הוא נדלק על חברה שלי וביקש ממני לסדר ביניהם. אחרי כמה זמן הם ניהיו ביחד הכל טוב ויפה, ואני והוא התקרבנו כמו אחים. הוא אהב אותה כלכך. אבל לא הסתדר והם נפרדו אחרי חודש ומשהו. הוא לקח אתזה כלכך קשה וכן, הייתי שם בשבילו וכן לקחתי חלק על המצפון שלי כי בכל זאת אני סידרתי ביניהם והיא שברה לו תלב. יצאנו יום אחרי שהם נפרדו שתינו באיזה מסיבה - ושכבנו. כן הוא הראשון שלי. ( החברה יודעת מהכל )אחרי שבועיים הוא הכיר איזה אחת, ואחרי יומיים אני והוא נפרדנו, ואחרי כמה ימים הוא ניהיה חבר שלה. אני לקחתי כמה צעדים אחורה. איזה חלק בי נשבר. לאחר כמה ימים שהוא דיברנו, ולא ראינו אחד את השני מה שאפעם לא קרה הוא התקשר אליי אמר לי שהוא בא לקחת אותי יוצאים למסיבה ועל הדרך הוא צריך לדבר איתי. באתי דיברנו הכל הסתכם יפה, המשכתי הלאה, ניהיה לי חבר חדש. פה התחיל כל הבאלגן.חודש אחרי שהוא היה איתה הוא התחיל להתלונן שהיא כבר יושבת לו על הנשמה והוא לא יודע מה לעשות איתה. והייתי סופש אצל חבר שלי אז אמרתי לו שנדבר כשאני יחזור. כשחזרתי באתי אליו דיברנו ואיכשהו הוא "החליק" לכיוון השפתיים שלי ויצא מצב שהתנשקנו. כמה ימים לא עניתי לו. אחרי זה ראיתי אותו בסופש ( יש לנו המון חברים משותפים ) הוא קרא לי דיברנו, כמה שאני האישה שלו ואני מושלמת וכמה שהוא התגעגע אליי, וכל המילים היפות האלה. ואיכשהו זה נגמר אצלו על המיטה שוב. עזבתי את חבר שלי, הוא עזב אותה ואנחנו יזיזים עד היום. אבל לא סקס והביתה. אצלו זה אחרת, זה לישון כפיות, ארוחת בוקר ביחד, להתקלח ביחד, לצאת ביחד לכל מקום. וכן יש לי רגשות אליו. והוא כלום נראה לי. אני לא יודעת מה לעשות =\מצד אחד, אני מתה לסיים אתזה, אבל מצד שני אני כלכך רוצה שניהיה ביחד.

ד"ר אורן חסון
מנגנוני אזעקה
29.03.2011 • 01:06

מאיה יקרה,
האמת היא שלא לגמרי הבנתי, מה שאומר שהצלחת להקרין את הבלבול שלך גם אלי... לא הבנתי מדוע אם הוא עזב את החברה שלו למענך, ואת עזבת את החבר שלך למענו, ואתם לא רק עם "סקס והביתה", ואם הוא אומר לך את כל המילים היפות ואת מאוהבת בו – מדוע אינכם חברים אלא יזיזים. האם כי אינך בטוחה באהבה שלו אליך?אני לא יודע כמה זמן המצב הזה נמשך, ולכן אולי את צריכה לתת לזה עוד זמן. ובעיקר – לבדוק אם אתם יכולים להגדיר את עצמכם כבני זוג לכל דבר (קרי: חברים). ואם כן, להיות בני זוג לכל דבר. ואם לא – אולי לתת לזה עוד קצת זמן לפני שתפעילי את מנגנוני האזעקה שלך ותברחי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מאיה
מנגנוני אזעקה
29.03.2011 • 15:35

הוא לא עזב אותה למעני, ואני לא עזבתי למענו - הוא עזב כי היא הייתה מציקה לו בחיים ואני עזבתי כי לא היה לי נעים מחבר שלי שבגדתי בו.למה אנחנו לא ביחד? כי מבחינתו אנחנו ' אחים '. המצב הזה נמשך קרוב לחצי שנה. אני אשכרה סובלת, אני מחכה שהוא יתקשר אני מחכה לראות אותו. נמאס לי מזה כלכך.

ד"ר אורן חסון
לדבר כדי לשנות
30.03.2011 • 00:40

מאיה יקרה,
אני חושש שתצטרכי לשים את הדברים על השולחן. דברי איתו. אם את מבינה מתוך השיחה איתו שהוא לא מעוניין בך כבת הזוג שלו, תצטרכי להסיק את המסקנות. לפי תאורך, את לא מסוגלת להישאר זמן רב בקירבתו כשהוא לא מאוהב בך גם כן. כך שלמרבה הצער, אם הוא לא מעוניין בך כבת זוג, לא תהיה לך ברירה אלא לחתוך, ולהמשיך הלאה. הסבל המיידי יהיה גדול יותר, אבל המטרה – פחות סבל מהמצב הנוכחי – תגיע, גם אם ייקח לה קצת זמן.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מאיה
לדבר כדי לשנות
30.03.2011 • 10:18

אם כל הצער שבדבר, אני מעדיפה לנתק קשר עכשיו מאשר יותר מאוחר. תודה.