יחסים: מה לעשות כשלא ברור?

תאריך פנייה: 30.01.2011 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
כבר לא ילד
האקסית.. צריך עצה דחופה
30.01.2011 • 20:11

אוקיי.. לא יודע מאיפה להתחילאני בחור בן 19.. מאז גיל 16 הייתה לי חברה, מאז התיכון. היה לנו קשר איך להגיד? מושלם.אהבה ראשונה. לא ראינו אף אחד חוץ מעצמנו. תמיד אמרו לנו שאנחנו מתאימים ושאנחנו הכי יפים ביחד. היינו במין קשר שאחד חי בעולם של השנייה. בלי ידידים בלי ידידות רק אני והיא. שתינו התרחקנו מהחברים והחברות ותמיד היינו ביחד. התחלנו לשכב חצי שנה אחרי שהתחלנו את הקשר ונפרדנו אחרי 3 שנים. בתקופה הזאת היינו מאושרים כל כך אהבנו שפחדנו לאבד אחד את השנייה. היא הייתה מדברת אליי בצורה שאני מבין שהיא לא תוותר לעולם ולא משנה מה יקרה אנחנו תמיד ניהיה ביחד.אני שכבה מעליה, ולאחר סיום הלימודים המשכתי לעתודה. הקשר המשיך להיות מושלם חוץ מהריבים הטיפשיים שתמיד היו.עד שהגיע הזמן שלה להתגייס, לפני, בהתחלה היה לה קשה והייתה מתקשרת תמיד בטירונות וכו.. בוכה שקשה לה.לאחר תקופה של 4 חודשים בצבא הבנתי שמשהו מתחיל שם אני מכיר אותה וידעתי שמשהו לא בסדר (שתבינו שהשירות שלה הוא 11 יום בבסיס 3 ימים בבית). כשהיא הגיעה לבית הכל חזר להיות מושלם והרגשתי אהבה והיא אמרה לי שהיא אוהבת ולא רוצה לאבד אותי בחיים, כששכבנו מביטה היא אמרה שהיא רוצה שתמיד נישאר ככה, התחלתי להרגיש שמשהו לא בסדר.היא נרדמה לקחתי את הפלאפון שלה (בד"כ אני לא מחטט) וכשהיא שמעה שלקחתי את הפלאפון היא קמה בבהלה וחטפה אותו, לקחתי אותו בחזרה וראיתי מספרים של "בחורות" בשם דנה וכו.. בהודעות הייתה סיסמא, לקח לי הרבה זמן להשיג את הסיסמא וראיתי הודעות כמו מתגעגע אלייך וסוג כזה של הודעות. אני התחרפנתי ויצאתי מחוץ לחדר ועשיתי סצנה ליד כל המשפחה. זה היה לילה כל כך הזוי היא ניסתה כל כך להצטער ולהסביר שלא היה לזה משמעות בעבורה ושלא היה כלום והדיבורים האלה היו בגלל שקשה ושהיא חיכתה שיגמרו ה-11 יום כדי להיות איתי. היא חזרה לבסיס ותמיד הייתי עוקץ ובודק אותה בלי סוף וחופר הכל מאהבה לא רציתי לאבד אותה(עוד אז הייתי צריך להבין שאני צריך לשחרר) עברו להם השבועיים עם כל המריבות חזרה הביתה ולא רצתה להפגש, יצא מקרה ונפגשנו, אבל היא החביאה את הטלפון. כמו טיפש לקחתי אותו בכח וראיתי מישהו אחר רשום "מאמי שלי" והמספר שלי מחוק. היא אמרה לי מילים אחר כך כמו "אני מתביישת בעצמי" וכו.. יום אחרי נפגשנו והחלטנו שזהו זה גמור. כשהיא חזרה לבסיס היא הייתה מתקשרת לפעמים. אחרי השבועיים נפגשנו שובב והחלטנו שלוקחים את השבועיים הבאות לחשוב אם אנחנו ממשיכים בקשר שלנו או לא. כעבור שבוע בלי להודיע היא התחילה בקשר עם מישהו. הבנתי שזה גמור.תמיד סיננה והתחמקה כמה שהייתי חופר. פשוט לא רצתה לדבר לא משנה מה הייתי עושה. כשהיא חזרה ניסיתי לפגוש אותה אבל לא יצא.אחרי 3 שבועות שהיא שולחת הודעה פה ושם ולא הייתי עונה היא התקשרה מחסוי ועניתי והתחלנו לדבר ושהיא רוצה להיות בקשר. באותו שבוע היא שלחה עוד כמה הודעות ולא עניתי לה. העדפתי שלא כי רציתי לשכוח אותה.. ככה גם הציעו לי לעשות החברים וידידות. (כי יש לה חבר ונראה שהוא אוהב אותה )כשהיא חזרה לעיר דיברנו בפייסבוק והיא קינתה קצת שאלה מי הבחורות שהצטלמתי איתן ומי כל הידידות. תקפה אותי. המשכנו לדבר, דיברתי הכי קליל שאפשר צחקתי איתה והכל כאילו כלום.בערב מקבל שיחה היא חזרה מחברה, אמרתי לה שתרד אלי שתגיד שלום. היא באה עשינו סיבוב היא אמרה לי שהיא לא מאמינה שהיא רואה אותי, שהיא התגעגעה.חזרתי לבית ויותר מאוחר היא התקשרה הגענו למצב שדיברנו והיא אמרה לי שהיא רוצה שזה יהיה הלילה רק שלי ושלי בי שאף אחד ידע. אמרתי אוקיי, זרמתי עם זה נפגשנו ב-10 בלילה דיברנו עד 1 בלילה דיבורים עלינו ועל הכל. אמרתי לה שגם אם נחזור זה לא יעבוד כבר שאין לנו לאן לחזור (רציתי לבוא לה בהפוכה) והיא ענתה "אני דווקא חושבת ההיפך, זוכר היה לנו קשר בלי ידידים בלי ידידות, כשהייתי רואה הודעה במחורה זה היה סוף העולם ועכשיו אני חושבת איזה טיפשה הייתי. אם נחזור אני יודעת שזה רק יחזק ויהיה הרבה יותר טוב" היא שאלה אם היתי עם מישהי אחרת ואמרתי לה שכן היא התחילה לבכות ואומרת שהיא לא יכולה לדמין אותי עם מישהי אחרת. בסביבות 12 הוא התחיל להתקשר וביקש ממנה לחזור לבית וכו.. התפלעתי לשמוע שהיא סיפרה לו שהיא נפגשת איתי. היא ביקשה ממני שניסע אליי ושאני יבדוק אם כולם ישנים אצלי. היא נשארה באוטו. כנראה אמרה לו שהיא חזרה לבית והיא ישנה כי הוא הפסיק לשגע אותה. עלינו אליי והרגשתי את האהבהה שהיא עדיין מרגישה וכמה טוב היה לה איתי וגם לי איתה כמובן וכמה תשוקה וכמה היא רצתה אותי. מהחיבוקים והנשיקות, והיה סקס מטורף. ב-4 כשהחזרתי אותה לבית הרגשתי מלך כאילו החזרתי לה. לא שלחתי לה הודעה ולא כלום. יום אחרי אני מקבל הודעה תודה ששלחת הודעה בלילה והכל. הכל היה יום שישי האחרון.אתמול בלילה היא התקשרה שובדיברנו קצת ואמרתי לה שאני יתקשר אלייה כשאני יהיה במיטה היא צחקה ואמרה כן. כשהתקשרתי היה תפוס. היא חזרה לאיי אחרי 20 דק' לא עניתי כי הרשגתי פתאם שאני מס' 2 בשבילה.היום כשהתעוררתי נכנסתי לדיכאוןן קיבלתי הודעה . אמרה מגעיל תודה שענית. היא התקשרה כמו ילד בכיתי. אמרתי לה שאני לא מוכן להיות מס' 2. והיא אומרת שאני תמיד יהיה מס' 1 שלה.שהיא אוהבת ומתגעגעת. אמרה שתתקשר יותר מאוחר היא בבסיס ולא יכלה לדבר יותר..אני כבר מיואש..! לא יודע מה לעשות איך לפעול!! אני צריך עצה צריך שמישהו יעזור לי ! אני כבר חודשיים כמעט לא מתפקד תמיד מבואס לא יכול להמשיך ככה במצב הזה. לא יודע למי להקשיב בקשה תעזרו לי :(:(

ד"ר אורן חסון
כשהיא עדיין ילדה...
31.01.2011 • 00:02

לא ילד יקר,
אני יוצא מתוך הנחה שכל מה שכתבת לגבי הבנתך את מה שקורה ביניכם נכון. אם זה כך, יש לך חברה, או לשעבר, שהיא עדיין לא בוגרת, ולא יודעת מה היא רוצה מעצמך ומבני הזוג שלך (והרי זה לא רק אתה). כך שכל עוד אתה מקווה שמתישהו היא תהיה בת הזוג שלך הבלעדית, אתה עדיין שם, אבל המציאות הרי מראה אחרת. וכל עוד אתה שם, זה כואב וזה יכאב. אני מבין שקשה לך לוותר, אבל כנראה שזה יקרה כך או כך, אם לא עכשיו אז מאוחר יותר. כי, חשוב על זה: האם תהיה מסוגל לבטוח בה בהמשך?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
כבר לא ילד
כשהיא עדיין ילדה...
31.01.2011 • 01:52

לפני 3 שעות הגעתי להחלטה זו.. שזה לא יכול להמשך כך.. חיכיתי שהיא תתקשר לדבר איתה. שאלתי אותה מה היא מצפה שיקרה. כמו בן ענתה שנמשיך להיות בקשר. אמרתי לה שאם היא מתכוונת לעזור את החבר שלה והיא אמרה שהיא לא יודעת. כך הבנתי שטוב לה איתו ושהיא לא תעזוב. למרות שנשברתי בטלפון אמרתי לה כל מה שאני חושב אמרתי לה שהקשר שאנחנו מפתחים מהצד יותר ויותר כואב ואני לא יצליח לצאת מזה. שאני מעדיף שיותר לא נדבר שננתק את הקשר לתמיד. היא אמרה שהיא פחדה שזה יקרה. ואמרתי לה שאין אני לא יכול להמשיך במצב הזה ואני מצטער כואב לי להמשיך ככה שאני רוצה להמשיך הלאה לבנות לעצמי חיים חדשים עם בחורות חדשות. ואמרתי לה שכנראה הוא נותן לה משהו שאני לא. והיא אומרת שזה לא קשור. וביקשתי ממנה יותר לא לשלוח הודעות לא משנה כמה היא תרצה. היא אמרה לי להתקשר אליה כל פעם שארצה בלי לחשוב פעמים. ככה סיימנו את השיחה. לא מפסיק לחשוב ולא מפסיק להתגעגע ..אבל כנראה שזה הפתרון ואתה צודק אם לא עכשיו אז מאוחר יותר ואז זה יכאב יותר..

ד"ר אורן חסון
עדיין ילדה
02.02.2011 • 13:21

לא ילד יקר,
אני רואה שקיבלת את ההחלטה עוד לפני שהשבתי לך. אתה לא יכול שלא להיפגע ממישהי שאינה מתחייבת לך, ועברה לזוגיות חדשה. שיעבור קל, ושתתאהב מחדש במי שכבר אינה ילדה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083