יחסים לא שוויוניים: מה לעשות?

תאריך פנייה: 06.06.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
נוני
לא מוכנה לוותר..
06.06.2012 • 10:31

שלום
ד"ר חסון אני בחורה בת 26 לפני כ-7 חודשיים הכרתי גבר בן 34 משכיל,מלומד,בעל מקצוע,מסודר..יצאנו ל5 מפגשים היה בינינו כימיה,צחוק,וכייף. במפגש ה-5 לקחתי אותו לשיחה שהוא לא מתקשר המון,ולא יוזם מפגשים שזאת בעיקר אני שיוזמת הסברתי לו שאני מבינה שעבודה שלך רבה שאתה עובד מהבוקר עד הערב ואז אמר לי שהוא לא מתאים לי כי הוא לא משקיע בי ומגיע לי גבר שישקיע בי.טוב אני מבחינתי יצאתי אחלתי לו ברכת דרך צלחה ויצאתי לדרך חדשה אחרי חודש שלח לי הודעה שאם בא לי לצאת איתו לאיזה בר לשתות משהו אני מבחינתי הסכמתי..יצאנו שוב ביחד והפעם הרבה התפתחו הרגשות נסענו ביחד לחו"ל ושם גיליתי שהוא בקשר עם בחורה נוספת אני מבחינתי אמרתי כשנשוב לארץ אנכנו ננתק קשר וניפרד לתמיד הוא הסכים ובאמת עשיתי זאת הוא בינתיים יצא עם הבחורה קרוב לחודשיים ולי היה מאוד קשה וכואב לקחתי זאת קשה אני אוהבת אותו מחקתי אותו בכל דרך אפשרית בפייס,בפלפון,והמשכתי בחיי אך כמו תמיד הפתיע בהודעה שנפרדו.כשהסברתי על רגשותי ועל אהבתי אמר שמה אני מוצאת בו נתתי לו את כל הסיבות בעולם למה אני רוצה אותו אמר לי שהוא מרגיש קרוב אבל לא אוהב מספיק ביקשתי שיתן עוד זמן אמר שניסה אותי כמה חודשיים ולא הצליח לאהוב אותי כמו שאני אוהבת..אנכנו עדיין בקשר אני כל כך אוהבת אותו ולא יודעת כבר מה לעשות?

ד"ר אורן חסון
כנראה בלעדיו
08.06.2012 • 00:51

נוני יקרה,
הוא עלול לתקוע אותך לשנים רבות, ללא קשר חדש וללא אהבה מצידו. את אוהבת אותו, ולכן כל תנועה חיובית מצידו מציתה בך את התקווה. אבל כמו שזה נראה עד עכשיו, הוא איתך כשנוח לו ובגלל הצורך האגואיסטי שלו, ולא כי הוא רוצה בך כבת זוג, ולא כי הוא רוצה שיהיה לך הכי טוב שאפשר לך, שזה כנראה בלעדיו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083