יחסים דועכים: סיפור שלא היה

תאריך פנייה: 20.10.2006 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
גילת (שם בדוי)
הסיפור שלא היה!!!
20.10.2006 • 07:48

ד"ר חסון שלום
רב,אני קוראת לסיפור שלי "הסיפור שלא היה".שמי גילת אני בת 32 לחיי נשואה + 1 נשואה לאדם מ-ד-ה-י-ם היחסים ביננו הם יחסים שחברינו מקנאים בנו יחסים בריאים מאוד.לפני מס' שנים בעלי עשה לי הפתעה וקנה לי כרטיס טיסה לחו"ל - נסעתי עם שלושת חברותיי לטיול במזרח ל- 3 שבועות.חזרתי ארצה והכל היה נפלא הקבלת פנים וכו' . לבעלי יש פנטזיה לצרף אדם שלישי למיטה , זה מאוד לא מתאים לי אבל בשבילו אעשה הכל כמו שהוא היה עושה בטוח בשבילי. עם הזמן רציתי להכניס פלפל דמיוני לחיי המין שלנו אי לכך בדיתי סיפור המצאה ממש על כך שכשהייתי בחו"ל הייתי בחוף הים עם חוטיני ומזמזו אותי 2 גברים בצורה מאוד חושנית ובעלי מאוד אהב את זה וזרמנו עם הסיפור הזה המון זמן וזה נתן לנו גיוון לחיי המין. פתאום לפני יומיים אני מוצאת מכתב בבוקר ובו היה כתוב עד כמה הוא מאוכזב ממני שלא סיפרתי לו את הסיפור מיד עם שובי ארצה ועוד הוא מוסיף שהוא ממש איבד את האמון שלי ושהוא לא יודע מה לעשות כמובן שדיברנו וסיפרתי לו שזאת המצאה לשמה הכל דימיוני הכל היה על מנת לגוון לנו את חיי המין, אך לצערי בעלי עדיין בשלו והוא לא מאמין לי . מה אני עושה ? ממש חלום בלהות !! אני פוחדת שמא יחסינו ידרדרו בגלל המצאה שיקרית זו.אודה על התיחסותך הבהולה.גילת

ד"ר אורן חסון
סיפור שמספרים הרבה זמן, בעצם היה.
21.10.2006 • 15:03

גילת יקרה,
את פוחדת שיחסיכים ידרדרו בגלל הסיפור שלא היה? והרי הם כבר הידרדרו...לא ברור לי כמה זמן שיחקתם את המשחק הזה. הטיול שלך היה לפני מספר שנים, ורק לפני יומיים הוא כתב לך את המכתב. אם שיחקתם את המשחק הזה במשך שנים, לא פלא שהוא הספיק להפנים שזה אמיתי, ולכן מתקשה להאמין עכשיו שהוא לא. קשה מאד לשנות עמדה, או אמונה במשהו, לאחר שאתה משוכנע בה זמן כל רב (ועוד עם שיתוף הפעולה שלך). מבחינתו, הסיפור היה גם היה. השאלה היא בעיקר מה קרה לבן זוגך עכשיו, שפתאום הוא החליט שזה לא מתאים לו. כלומר, זה לא רק שאלה של אמת ושקר, אלא גם של משהו שעובר עליו. אני מציע שתלכו לפתוח את הכל ביעוץ זוגי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
גילת (שם בדוי)
סיפור שמספרים הרבה זמן, בעצם היה.
21.10.2006 • 19:21

ד"ר אורן חסון שלום,קודם כל תודה רבה על התיחסותך אני הייתי לפני 5 שנים בחו"ל והסיפור החל לפני 8 חודשים משהו כזה . יש לציין כי יחסינו עד לאותו רגע אפשר להגיד 100 אחוז ומקטע זה הם 90 אחוז . אני רוצה לנסות ולעשות הכל על מנת להוכיח שזה לא היה . אנחנולא ניפרד בגלל זה הוא הבהיר לי שהוא מאוד אוהב אותי ויש לנו בסיס טוב לכן זה יעבור מעלינו אבל מפריע לי שהוא כאילו כביכול קיבל א הסטירה (כך הוא מכנה את זה) הסיפור הזה זה המצאה דימיונית שיקרית בלבד וזאת על מנת להוסיף פלפל לחיין המין זה ותו לא. אני לא בן אדם כזה אני כבוד עצמי מאוד גבוה שאני רוכשת לו ולי.אודה על תגובתך בשנית,גילת

ד"ר אורן חסון
תשובתי נשארה כשהייתה. קראי אותה שוב
23.10.2006 • 00:39
בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083