יחסים: גבר צעיר ולא בשל
שירלי
הוא מעולם לא היה הגבר שחלמתי בשבילי
⌄
שלום
ד"ר,המצב שלי מאוד מסובך ומטריד.אני עוד מעט בת 20,במערכת זוגית כבר יותר משנה עם בחור נורא חמוד שאני מאוד אוהבת והוא אותי.תמיד רציתי גבר שישמור עליי,שייגן עליי מאנשים,שייתן לי את הכבוד המגיע לי,שיהיה גבר בכל מובן המילה.הבעיה היא שחבר שלי ממש לא כזה.אנחנו נורא אוהבים אחד את השני אבל הוא לא נותן לי את הכבוד המגיע לחברה-הוא יותר נאמן לחברים שלו ולפעמים אני מרגישה יותר כמו הזונה שלו ולא החברה שלו.אנחנו נורא אוהבים אבל זה מפריע לי נורא-
ד"ר אורן חסון
גבר צעיר, שעוד לא הספיק להתבגר
⌄
שירלי יקרה,
אתם צעירים, והאיש עוד לא התבגר, ועוד לא עבר ממערכת חברתית של בנים, לחשיבה למערכת חברתית זוגית, שהיא הדרך למערכת חברתית משפחתית. יש מי שעובר את השלב הזה מהר יותר, ואולי לפעמים דווקא ה"מוצלחים" יותר מבחינה חברתית, לוקחים יותר את הזמן במעבר הזה, כי יש להם יותר מה להפסיד.אני חושש שתצטרכי להחליט אם זה מתאים לך כפי שאת עכשיו, או אם תחפשי מישהו שאולי יהיה פחות טוב בדברים מסויימים, ויותר טוב בדברים האלה, ושתוכלי לאהוב ולהיות מוערכת גם יחד. בכל מקרה, אם את מרגישה כמו הזונה שלו יותר מאשר החברה שלו, זה נשמע לא טוב, ואני תוהה אם זה רק משום שהוא רואה אותך פחות בלבד, או משום שאת החברוּת שלו ואת הבילויים שלו הוא עושה עם אחרים, ואיתך הוא עושה את מה שהוא לא עושה איתם, וזה סקס. אם הוא לא "חבר" שלך, ואת מעניינת אותו פחות בעניינים שאינם מיניים, אז אולי אפילו סביר שזה יימשך כך גם בעתיד, לפחות ביחסים שלו איתך, כי כך הוא התרגל.