יחסים אינטימיים: הבנה בין בני זוג

תאריך פנייה: 22.10.2009 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
babi
ויכוח - סגירת הנושא
22.10.2009 • 00:19

שלום.
שאלתי היא כזו :היה לי ולאשתי ויכוח / מריבה קלה בנושא מסוים ולאחר מספר ימים של ויכוחים שכבנו .האם לדעתך עצם הקרבה וקיום היחסים מציין שהנושא שעליו התוכחנו / רבנו הסתייים ואו נסגר ?כי למחרת פתחתי את הנושא מחדש לגבי אותן נקודות שלא היו לי ברורות , לא מובנות ולא סגורות מבחינתי .האם פתיחת הנושא מחדש לאחר ששכבנו נראה בעינך חריג ?כי אשתי טוענת שברגע שהתקרבנו וששכבנו ז"א שהתפייסנו וסגרנו את הנושא .אני טוען שאין קשר למרות ששכבנו כי הנושא לא סגור .אשמח לקבל את דעתך .תודה

ד"ר אורן חסון
אינטימיות בין גבר לאשה: מה זה אומר?
22.10.2009 • 14:48

באבי יקר,
אם פתחת את הנושא, מן הסתם, מבחינתך, הוא היה עדיין פתוח.אם אישתך קיימה איתך יחסים, מן הסתם, מבחינתה, הנושא היה סגור.ומן הסתם, יש ביניכם חוסר הבנה זה לזו, בעניין היחסים האינטימיים שלכם. כי אצלך, לפי מה שכתבת, וכגבר טיפוסי, הקשר בין סקס לבין פיוס או רגשות הוא קשר רופף (סליחה על ההכללה, אבל זה נכון יותר לגברים רבים, שהם מוכנים להפסיק את הריב למען סקס, ולהמשיך לריב אחר-כך).אלא שאשתך, כאשה טיפוסית (וסליחה גם כאן על ההכללה), מבחינתה, נכונות לאינטימיות באה רק כאשר היחסים טובים.ומכאן אי ההבנה: מכאן ולהבא תדע שאם היא מוכנה לאינטימיות, זה לא רק משום שהיא התפייסה איתך וסגרה את הנושא מבחינתך, אלא גם משום שהיא חושבת שזה מה שקורה לך. שלא תגיד, בפעם הבאה, שלא ידעת...

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083