יחסי מין ועייפות: מה עושים?

תאריך פנייה: 20.07.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
האשה האוהבת
מדוע אין לו חשק
20.07.2005 • 22:40

שלום רב
!אני בת 26 וחברי בן 35 ואנו יוצאים כבר במשך תקופה של שנה ו-3 חודשים.הבעיה היא שלחברי אין חשק לקיים יחסי מין , דבר שמפריע לי מאוד ומאותת לי שמשהו לא בסדר במערכת היחסים הזו . (מדי פעם זה משתנה וישנם שבועות שמקיימים יחסי מין 3 פעמים בשבוע).בשבוע האחרון זה לא קרה אף פעם אחת ובדרך כלל כשזה קורה אני היוזמת.אני מנסה לנתח את המצב להבין ממה זה נובע אך אין לי תשובה.הוא אומר שהוא עייף מאוד (נכון שהוא עובד קשה מאוד בתפקיד בכיר) אבל לדעתי זה לא זה מכיוון שהוא חוזר הביתה הוא מנצל את הזמן תמיד לדברים אחרים (כמו מחשב לדוגמא ואפשר מדי פעם להחליף תשוקות למחשב בתשוקה לבת זוגך).אני עוד חושבת כי למרות העייפות כשיש תשוקה עזה אי אפשר להתעלם מכך.אני כאשה כמובן נפגעת מאוד ועולות לי שאלות רבות כגון:אולי הוא לא נמשך אליי כבעבר? אולי הוא לא מספיק אוהב? אולי הגיל משחק כאן תפקיד?(למרות שבהתחלה זה היה אחרת לחלוטין).שאלתי אותו מדוע זה קורה אך לא הייתה לו תשובה או אם נדייק "אני לא יודע".האם ישנם גורמים נוספים שיכולים להשפיע? האם סוגים של אוכל משפיעים? אוליי שתייה?(סודה לדוגמא?).הנושא מדאיג אותי מאוד ואם עכשיו כשאנו חברים זה קורה מה יקרה כשנהיה נשואים?מה יקרה כשיעברו 5 או 10 שנים ולא שנה וקצת?אנא עזור לי למצוא פתרון לבעיה ואם חסרים פרטים נוספים כדי להשלים את התמונה אני אשמח להשיב על כל שאלה.אודה לך על התייחסותך המהירה

ד"ר אורן חסון
להתפשר על קוויקי?
21.07.2005 • 02:35

אוהבת יקרה,
בין השורות אצלך אני מבין שפעם הוא כן נמשך אליך, וכן יזם פעילות מינית ביניכם. האם זה נכון? אם כן, אז באופן עקרוני הדברים כנראה בסדר ביניכם, ואולי הוא באמת לחוץ בענייני עבודה ועייף. ואולי, בנוסף לכל הלחץ החיצוני, הוא נלחץ עוד יותר כשאת מלחיצה אותו. וקחי בחשבון שתמיד, בתחילת הקשר, יש יותר התלהבות מאשר בהמשך. עד כאן באשר להבט שלי - יחסים. "אוהב" יכול להיות רלוונטי, אבל גם אולי לא (בשל כל הסיבות שציינתי). ואולי להרגיע אותך, כשיש תשוקה עזה בצד עייפות עזה, העייפות מנצחת. נסי לא לישון, במשך שלושה לילות ברציפות, יותר משעתיים וחצי בלילה. אם עדיין תישאר בך תשוקה עזה, בשעה מאוחרת בלילה הרביעי, אז את כנראה מאד מיוחדת. ואם את נורא רוצה, והוא באמת עייף, אתם יכולים להתפשר על קוויקי (נגיד, 10 דקות ברוטו). בהחלט יכול להיות שהוא יהיה מוכן לזה, אני לא בטוח אם גם את.בכל מקרה, אמנם בדרך כלל גברים רוצים יותר יחסי מין מנשים, אבל יש שונות רבה. גברים גם בדרך כלל גבוהים מנשים, אבל כמו שאת יודעת, לא כל גבר גבוה מכל אשה.על כל מקרה, אני מפנה אותך לשאלה דומה שנשאלה פעם. מאחר שבאופן רגיל אתם מקיימים יחסי מין 3 פעמים בשבוע, אני לא מניח שזה הסיפור, אבל את מוזמנת לבדוק. מעבר לכל אלה, תצטרכי להפנות שאלות למטפלים מיניים.http://www.starmed.co.il/Forum/?ForumID=93&MsgID=580777

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083