חיוך לגבר: מה זה אומר?

תאריך פנייה: 20.07.2005 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
שולה
מדוע גבר מחייך?
20.07.2005 • 23:03

כשאני פוגשת את חברותי הן מקשיבות לדברי עם חיוך וכשאני מחייכת אליהן לפתע לגמרי במקרה הופיע האקס שלי לשעבר עמד לא הרחק ממני וברגע שחייכתי תפשתי אותו על חם שהוא גם חייך אלי. האם גבר שמחייך לאישה זה מראה שהוא מאוהב בה,? שהיא מושכת אותו? או שמא סתם מחייך כי חיוך זה מדביק? (מצטערת על השאלות התמימות) אך הן חשובות לי ויתכן שאני באמת תמימה, מה לעשות. אודה על תשובתך.-שולה.

ד"ר אורן חסון
הולך לאיבוד ומחייך בכל זאת
20.07.2005 • 23:19

שולה יקרה,
האם כשאת מחייכת לגבר, זה מראה שאת מאוהבת בו? עשי לך רשימה של כל המצבים שבהם את עשויה או עלולה לחייך לגבר. אחר-כך, התבונני בה שוב. זוהי בדיוק רשימת כל המצבים האפשריים שבגללם הוא היה יכול לחייך אליך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
שולה
הולך לאיבוד ומחייך בכל זאת
21.07.2005 • 11:43

תחילה, תודה על תגובתך המהירה. מדוע שאלתי? כי תמיד אמרו לי שגברים הם שונים מנשים, והיה לי נוח לשאול אותך מההיבט הגברי ולפי שם הפורום חשבתי שהינך הכתובת. אז אודה לך באם תכתוב לי כשגבר מחייך לעבר אישה שמחייכת אפילו לא אליו מה זה מוכיח,? אודה באם תכתוב לי ישירות. רב תודות וסליחה על הבורות "ביחסים בינו לבינה..". - שולה.

ד"ר אורן חסון
תקוות וחיוכים
21.07.2005 • 16:37

שולה יקרה,
גברים שונים מנשים, ונשים שונות מנשים, וגברים שונים מגברים. ובעניין הזה, ההבדלים אינם משמעותיים כדי להבין משהו עקרוני אחרת. לכן, גם אם תשאלי אותה את אותה שאלה עוד כמה פעמים, התשובה תהיה זהה לתשובתי במכתב הקודם.אבל את שואלת אותי את השאלה הזו כדי להבין אם את יכולה ללמוד מכך על כוונות שלו אליך, ולכן את גם מתעקשת על השאלה. התשובה היא שקשה ללמוד על כך, פרט לכך שבאותו רגע הוא הרגיש טוב, ושהיה נחמד לו לחייך אליך. לצערי ולצערך, את לא יכולה ללמוד דבר מעבר לכך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083