יחס לנשים: לא שונא, לא מכיר

תאריך פנייה: 18.09.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
עייף
המון בעיות לא מסתדר עם נשים
18.09.2005 • 01:35

היייש לי המון בעיותאף פעם לא הייתה לי חברה,יש לי אובססיה לסקס ובחורות אבל אף פעם לא הצלחתי לשכב איתן פרט לפעמיים תוך 6 שנים כשאני רוצה כמעט כל יום,הייתי חרדי לא גדלתי עם בחורות אלא בבית שובניסטהאם זה אומר שאני שונא בחורות?כמו כן כשאני שוכב עם נערת ליווי כבר לא בא לי עליה פעם שניה וכך גם בפעמיים ששכבתי עם בחורות רגילות כבר לא רציתי אותן אח"כ ואני מפחד שזה מה שיקרה עם כל אחת ולכן הן לא תרצינה אותי,כמו כן אין לי על מה לדבר איתן מלבד לבקש סקס ואני רואה שבחורים מדברים ולי אין כח ולכן לא אצליח למצוא סקס,וזה גם מביא מחשבות אובדניות ודיכאון,אומנם הכדורים של הפסיכיאטר הורידו את המחשבות האובדניות והדיכאון אבל אני מרגיש שאין לי כח לכלום,אני רוצה ישר סקס והבחורה לא תרצה,מה אפשר לעשות?בנוסף גם יש לי סטיות מיניות שעוד יותר קשה להגשים

ד"ר אורן חסון
נשים כבני-אדם
20.09.2005 • 20:34

עייף יקר,
לא, זה לא אומר שאתה שונא בחורות, זה קודם כל אומר שאתה לא מכיר אותן מספיק. לכן גם קשה לך להתייחס אליהן כאל בני אדם. אולי בגלל הפחד שלך שלא תבין אותן. לכן אתה מתייחס אליהן בדרך הביולוגית בלבד, שגם מדגישה את ההבדל שאתה כן מכיר בין גברים לנשים, כלומר, כאל אובייקטים מיניים.בדרך כלל בחורות לא רוצות ישר סקס. הן רוצות יחסים, וכרגע יש לך בעיה, כי אתה לא יודע ליצור יחסים. אתה כנראה אפילו לא יודע מה זה, ומה טוב בזה. מה שצריך לעשות זה ללכת לדבר עם פסיכולוג, ויודע מה? אני אפילו ממליץ לך ללכת לטיפול דווקא אצל פסיכולוגית. שתלמד שהשד אינו נורא, ושאפשר לדבר עם נשים על כל דבר.ואגב הסטיות המיניות: תראה, אתה די חסר נסיון מיני, ומגיע מעולם שמרני. יכול להיות שמה שאתה מדבר עליו מוגדר כסטייה, אבל גם יכול להיות שלא. תביא גם את זה לטיפול.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083