יוזמת הקשר: איך להעביר את היוזמה אליו

תאריך פנייה: 10.10.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
דנה1ר
יצאנו פעמיים ולא החלפנו טלפונים
10.10.2013 • 20:03

לפני כמה ימים התחלתי עם בחור שעובד איתי, בסיום יום העבודה קראתי לו, ראיתי אותו יוצא ממתחם העבודה וקראתי לו בשמו וביקשתי ממנו עזרה בעבודה. הוא ממש שמח לראותי, מעולם לא דיברנו קודם. הןא הציע שנלך לשתות באיזה בר בסמוך למקום העבודה, הרעיון נשמע לי מעולה, הגענו לבר, דיברנו, שתינו והיה ממש כייף.
בסיום הערב אמרתי לו שאין לי איך לחזור הביתה, והוא אמר שאין מצב שאני אשן אצלו כי זה יוריד מערכי ושהוא מעדיף שאחזור במונית הביתה וכך עשיתי, לפני שעליתי על המונית הוא אמר לי שאני יודעת איפה הוא נמצא במשרד ואוכל לבוא לבקרו. לא החלפנו טלפונים. לאחר כמה ימים עשיתי סיבוב בעבודה וראיתי אותו, הוא הזמין אותי לצאת איתו, נעניתי בחיוב, הלכנו לבר, השיחה קלחה והיה נהדר, בסיום הערב חזר עניין ההגעה הביתה והוא אמר שהערב הוא מזמין אותי אליו. הלכנו אליו, כמה נשיקות כמה חיבוקים, וקיימנו יחסי מין, בבוקר כשהתעוררנו דיברנו שעה בערך והלכתי הביתה, והוא לא דיבר על טלפונים, אין לנו את המספר זה של זו, פשוט הלכתי לביתה כשאני תוהה בדעתי מה נסגר עם זה שלא החלפנו מספרים. הוא נחמד, איכפתי ומתחשב, אבל עניין הטלפונים לא ברור לי ומכאן פנייתי,

ד"ר אורן חסון
כשאת היא זו שיוזמת
10.10.2013 • 23:53

דנהור יקרה,
עושה רושם שאת מאפשרת לו להניח שאולי את לא רוצה קשר הדוק מדי, ואולי שאת מסתפקת בקשר מיני. הוא הרי לא מכיר אותך מספיק, נכון? הוא כבר אמר לך, במפגש הראשון, שהוא רוצה לכבד אותך. את המסר הזה לא הפנמת במפגש השני ביניכם, אולי כי רצית להראות לו עד כמה הוא חשוב לך, אבל גם חשוב לך שהוא ירגיש שאת חשובה לו. את זה, כיבדת פחות.מה שקרה עד עכשיו, שהכל היה ביוזמה שלך. הפגישה הראשונה, הפגישה השנייה, הרמז להישאר לישון אצלו, ואז, באופן טבעי, הוא כנראה מצפה שכך זה ימשיך, אם וכאשר תרצי, כשהוא לא יודע בדיוק למה ומה את רוצה ממנו. הוא הרי לא מכיר אותך מספיק טוב כדי לדעת מה את מרגישה ומה את חושבת. זה משהו שהוא צריך ללמוד. אז אם יזמת הכל עד עכשיו, המשיכי ליזום עוד דבר אחד חשוב - לתת לו את מספר הטלפון שלך, ולומר לו שהיה לך כיף איתו, ושאת מאד רוצה שהוא יהיה זה שייקח את המושכות לידיים (שהוא זה שיבוא לבקר אותך, או שיטלפן אליך). ואז גם תוכלי לדעת מה הוא רוצה, כי גם את זה את לא יודעת, כאשר הנוהג שביניכם הוא שאת היא זו שיוזמת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083