יוזמה וזוגיות: מה לעשות?
מה
חוסר אונים
⌄
שלום,
אני גרה בעיר שאין בה המון אנשים או מבחר-בעיקר גם מבחינת אופי ואני מכירה את הרוב-כלל לא נמשכת לאףאחד חשוב לי שאני אמשך למי שארצה לצאת איתו כלומר הוא לא צריך להיות יפה . אלא יפה בעיניי -הגדרת היופי שלי ולא אני לא מדברת על בלונדיניים עם עיניים כחולות אלאמראה מסויים שמושך אותי כי אם לא אני פשוט לא אהיה מעוניינת כלל.מה שקורה כרגע.אני בת 24 ומעולם מעולם לא היה לי חבר או קשר עם משהולא הרבה בנים ניגשים אלי כלל ובדרך כלל זה הבודד שאני ממש נמשכת אליו-פשוט לא רואה אותי.בעבר היה לי את אותו מקרה לא התייאשתי עד שהצלחתי בדרך לא דרך להגיע לאדם שנמשכתי אליו זה מתברר שרצה סטוץ .מעולם לא ניגשו אלי החלטתי תקופה לגשת אליהם כי באמת הייתיחסרת אונים.התוצאה הייתה הרסנית כי זה מעיד על רצונות מסויימים או סטוצים ודבר שאינני מחפשת.גם את הנשיקה הראשונה והיחידה שהייתה בגלל שממש חיפשתי את האדם.מאז אני פשוט לא מתקרבת וממש לא מתחילה עם אף אחד.בעקרון כרגע אין לי מעגל חברים בכלל בגלל פרוק קשרים עם אנשים שפשוט לא היו חברות מה שעוד אני צריכה יעוץ לאיך לגשת לאנשים מחדש ולהכיר בכללי חברות חדשות כי אני פשואטמרגישה שיש מצדדי בלוק וזה נוראי.
ד"ר אורן חסון
ליזום משהו. גם הליכה ליעוץ אם צריך
⌄
מה יקרה,
את צריכה להתחיל ליזום אחרת. אפשרות אחת שיכולה להיות יעילה, היא דרך אתרי הכרויות, או פתיחת דף בפייסבוק. ואת צריכה להכין את עצמך שתמיד יהיו גברים שירצו סטוצים. זה לא צריך לייאש אותך. קחי זאת כמחמאה, הגידי תודה לא, והמשיכי הלאה.אם את מרגישה שכל זה גדול עליך, ושאת בבעיה ממשית, חפשי טיפול פרטני באזור מגורייך. את מתארת תחושה של בור די עמוק, שאת לא יודעת לצאת ממנו, וחשוב שתעשי מעשה. גם הליכה ליעוץ היא מעשה וצעד בדרך הנכונה. אל תתמהמהי, כי מגיע לך להיות במקום טוב יותר.
ma
ליזום משהו. גם הליכה ליעוץ אם צריך
⌄
איזה סוג יעוץ זה?תחת הסעיף?היכן מוצאים כזה?בטוחה שאולי אתה מכיר חלק שטובים בתחום?תודה.
ד"ר אורן חסון
טיפול פרטני
⌄
מה יקרה,
בדרך כלל במצב כזה, אני מדבר על טיפול פרטני, מה שמוגדר כ"טיפול" אצל פסיכולוג קליני או פסיכותרפיסט. יתכן שגם עבודה עם קואוצ'ר תוכל לסייע לך, אלא שאלה בדרך כלל מקצועיים פחות, למרות שמה שאת צריכה הוא דירבון, וזה מה שהם אמורים לתת. אם תמצאי פסיכולוג או פסיכותרפיסט בסביבתך, הסבירי את הצורך שלך עוד בטלפון, ואת העובדה שאת צריכה גם דירבון והתמודדות עם קשיים ביצירת זוגיות.אני מניח שאת מתגוררת רחוק ממני. אם לא תמצאו מישהו בסביבתך, יש אפשרות ליעוץ מרחוק, ובמקרה זה תוכלי לפנות אלי, ונוכל לעשות זאת עם פגישות פנים אל פנים שתהיינה רק לעיתים רחוקות, והיתר בעזרת טלפון או סקייפ.