טיפים לשיחה ראשונה
שירוש
בישנות
⌄
היי שלום אני רציתי לשאול משהו ..:אני מדברת אם משהו באיסיקיו בחופשיות אבל כשאני רואה אותו אני לא מעיזה להוציא מילה אפילו לא שלום...למה..???אנא תן לי טיפים או עיצות איך לנהוג יותר טוב לידוכי יכול להיות שאני רוצה להתחיל איתו אבל לא מעיזהוגם הוא ניראה בישן ואני צריכה דחוף עזרה תודה לךשירוש
ד"ר אורן חסון
ללמוד לדבר.
⌄
שירוש יקרה,
חבל שלא כתבת לי בת כמה את. כי זה קצת אחרת אם את בת 15, או בת 45.אם את מעל גיל 18, ויש לך בעיה כזו שאת מרגישה שהיא משמעותית, כדאי להגיע לפגישות לטיפול נפשי או אצל מומחה לתקשורת.בכל מקרה, אם את פשוט לא יודעת על מה לדבר, וזה מה שעוצר אותך, אני מציע שתתחילי לחשוב קודם כל על דברים שמעניינים אותך שתוכלי לדבר עליהם, כדי לספר מי את. ועל שאלות שמעניינות אותך בקשר אליו, שתוכלי לשאול אותו. יכול להיות שתרגישי שלא בנוח לפלוש לפרטיות שלו בשאלות שלך, אבל אם את רוצה להכיר אותו, זה מה שעושים במצבים כאלה. ואם הוא מספר לך משהו, תוכלי ללמוד עליו יותר אם תנסי להבין מדוע זה מעניין אותו, מה הקשר שלו לזה, איך עושים את מה שהוא מדבר עליו, או שאלות דומות אחרות. אם תראי התעניינות כנה בו ובמה שהוא מתעניין, הוא יחשוב שאת בחורה מעניינת, ועוד יותר, שכיף לו להיות איתך (כי רוב האנשים אוהבים לדבר על עצמם).