טיפים לשיחה עם בן זוג
אושרת
יש סיכוי?
⌄
יש מישהו, נפגשנו כמה פעמים אבל רק בקבוצת אנשים. יצא לנו לדבר מעט אבל אף פעם לא לבד. בסופש האחרון יצאנו (מיוזמתו- היינו אמורים לצאת עם כל החבר'ה אבל הם לא יצאו ואז הוא הזמין אותי לצאת איתו למרות שאמרתי שכנראה יש לי תכניות אחרות). בהתחלה לא רציתי כי פחדתי שלא יזרום ועל מה נדבר וכו'.... בסוף יצאנו ודיברנו ממש המון זמן. היו נגיעות מצידו ונסיון להתקרב ואני "זרמתי" עם זה אבל בלי נשיקות בלי חיבוקים ובלי סקס. יום לאחר מכן נפגשנו שוב כל החבר'ה ובערב אני והוא דיברנו קצת ואמרתי לו ובאתי לסיים את השיחה. אמרתי לו שאני הולכת לחפש משהו מעניין לעשות-והוא אמר שהוא רוצה להיפגש. אז נפגשנו. ובסוף באנו אליו ראינו סרט ואיך לא.. נגיעות חיבוקים נשיקות ו..סקס.האם זה מוקדם מדיי? פתאום אני מתחילה לחשוב אולי הייתי צריכה לחכות עוד? למרות שממש לא רציתי לחכות (גם לי יש יצרים!!) והיה סקס מ ד ה י ם. ואח"כ בלילה זזתי הבייתה. לא הרגשתי בנוח להישאר לישון. לא בשלב כ"כ מוקדם...ליווה אותי למטה. כשהגעתי הבייתה שאל אם הגעתי בשלום אמרתי שכן וסיימתי את השיחה.האם פעלתי נכון?.. רציתי מההתחלה שאיתו זה יתפתח למשהו מעבר לסתם סטוץ ועכשיו אני לא יודעת אם זה יקרה או לא ומפחדת שהרסתי את הסיכויים למשהו רציני... :-\ אני מבינה שאין חוקיות לדברים האלה אבל איך אני אמורה לדעת אם תהיה המשכיות? אני צריכה לחכות לשיחה ממנו? אני צריכה להתקשר אליו ולהיפגש איזה יום (מחוץ לבית)? אני כבר ממש לא בגיל של המשחקים האלה (אני בת 27)..אני לא רוצה להלחיץ אותו בשאלות של "מה הולך איתנו" כי עוד אין איתנו. כולה סקס פעם אחת ודייט..בחיים לא עשיתי דבר כזה (ממש לא הייתי עם הרבה ואלה שכן היינו בזוגיות).. לא רוצה שעכשיו תידבוק הסטיגמה של "נותנת לכל אחד" כי זה ממש לא נכון.. תמיד יש פעם ראשונה. ואם הוא מראה סימנם של רוצה וגם אני רוצה, כמה זמן אני צריכה לעצור בעדי?? עולם מסובך כל הדייטים האלה.היום הוא שלח הודעה בפייסבוק ודיברנו שיחת חולין ..זהו.
ד"ר אורן חסון
כל עוד זה אינו "חולין"...
⌄
אושרת יקרה,
נסי אם כך שלא לעשות "שיחות חולין". אמרי שהיה לך כיף איתו ביחד. אם את לא רוצה להיראות פתטית (אם הוא לא מעוניין ביותר), את לא חייבת לומר לו שזה היה הערב הכי מדהים בחייך, אבל את כן יכולה לומר שהיה לך מאד טוב איתו. שיידע שזה היה משהו מיוחד עבורך. מה שיישאר לו להחליט זה אם הוא רוצה להמשיך עם זה או לא. אם אתם מנהלים שיחות חולין אחר-כך, הוא מבין מזה שזה היה עניין של חולין עבורך, ואם כך, אולי את בת זוג טובה לסטוצים, ולא יותר, וכך הוא יתנהג, גם אם ירגיש מאוכזב בעצמו שזה מה שאת מרגישה. זה לא מה שאת רוצה לשדר לו, אז שדרי את מה שאת כן רוצה. לפחות באופן חלקי.
אושרת
בינתיים
⌄
שלחתי הודעה שמאוד נהניתי .נראה לי מספיק ביניים ונראה לאן זה יילך אם בכלל.