טיפים ליחסים: מתי לקשר זוגי?

תאריך פנייה: 03.11.2006 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
אייל
להציל אותה מפני,בטוח?
03.11.2006 • 17:13

דוקטור לא הייתה לי שום בעיה עם התשובה שלך כי אני יודע שאתה צודק!קשה לי להיות במערכת יחסים אחת, אני תמיד מחפש עוד ועוד ריגושיםעצם היותי ספורטאי אני יוצא די הרבה עם הקבוצה וחברים ואפילו אם אני לא מתחיל אז מתחילות איתי וקשה לי לעמוד בפיתויים !האם זה שאני עדיין בחור צעיר מאפשר לי להנות כך או שזה משהו דפוק שישפיע עלי לחיים?*דרך אגב אני רואה בגידה כדבר הכי מגעיל שיכול להיות ואני בכל זאת עושה את זה!ועכשיו לנושא שלנו- אני אוהב את האקסית שלי מאוד מאוד , אני לא מפסיק לחשוב עליה ולא אכפת לי יותר מבנות בעולם, אבל כמו שאתה אומר אני מפחד שגם אם אני יחזיק שנה זה יבוא לי מתי שהוא ואני באמת לא רוצה לבגוד בה! מה אני יכול לעשות?(שחכתי להוסיף שאני די מכור ליציאות האלה כל יום ואני שותה בגבול הטעם הטוב אבל אני אוהב את החיים הטובים האלה...)

אייל
להציל אותה מפני,בטוח?
03.11.2006 • 17:15

כמובן שכמו כל אחד הייתי רוצה להקפיא אותה ל4 שנים להפשיר כמה דקות במיקרו :) ולהתחתן איתה...

ד"ר אורן חסון
השתדל לשבור כמה שפחות חפצים עדינים
05.11.2006 • 18:16

אייל יקר,
לפעמים טיימינג זה דבר חשוב. אתה רוצה אותה, אבל במצבך, כשההזדמנויות הקלות ממכרות אותך, אתה עוד לא בשל לקשר זוגי משמעותי. אז קח את זה בחשבון, ואל תנסה לעשות משהו רק כי החברה מצפה ממך להיות בקשר זוגי. בינתיים, עד שתהיה מוכן ותרגיש שבע, עשה את מה שבא לך, והשתדל לשבור כמה שפחות חפצים עדינים בדרך. יום אחד תשבע מזה, ותרצה יחסים שלווים ורגועים, ולהקים משפחה עם מישהי שאתה אוהב (ובשלב תמצא כנראה אחת אחרת, שתוכל ותרצה מאד לאהוב), גם אם זה יהיה על חשבון שיאי האדרנלין והזרקת החמצן לאגו. ואם תמצא שלום עם עצמך ועם זוגתך, אז רק אחר-כך, עשרים-שלושים שנה מאוחר יותר, תיזכר בגעגועים בתקופה הנוכחית. ועד שתהיה מוכן לשלב הבא, השתמש בעצתך שלך, בתשובתך לפלוני, "ילד תמים וחמוד תהנה מהחיים האלה, אוי כמה שתתגעגע לתקופה הזאת..." שלהכל מותר, והכל זמין.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083