טיפים להתנשקות: איך לגרום לה להרגיש מחוברת

תאריך פנייה: 22.01.2007 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
אייל
לא יודע לנשק
22.01.2007 • 02:06

שלום
ד''ר חסון.שמי אייל (20) ואני חייבל התייעץ איץך במשהו שמביך אותי מאודץאני לא יודע איך מתנשקים. כבר שכבתי עם כמה בנות אבל אני לא כל כך יודע איך להתנשק איתן. הן היו בתולות ולא כל כך עזרו לי בקטע הזה.אתה יכול להגיד לי, פרקטית, מה לעשות ? (בזמן האחרון אני מתבייש להתחיל עם בנות כי אז הן ידעו שאני לא יודע לנשק ויברחו ולא יעזרו לי). מה עושים ?

GH
לא יודע לנשק
22.01.2007 • 06:40

עדיף שתכיר מישהי שכבר התנשקה, ויש לה המון סבלנות. ואז כשתגיעו לרגע-תפתח את הפה ותן לה לעשות את העבודה, ואחר כך תשתלב. הלא גם מי שיודע לנשק, לומד כל פעם מחדש, עם כל בן זוג אחר, כי סגנון שהתאים ל-X לא מתאים לY

נועה
זה לא משהו שלומדים
22.01.2007 • 08:36

איך שאתה חושב שצריך לנשק - ככה מנשקים. אין פה נכון ולא נכון. לכל אחד ה"טכניקה" שלו ולכל אחת ה"העדפות" שלה.אם תחשוב על זה יותר מידי ותהיה בלחץ, מן הסתם לא ייצא לך "מוצלח". אם פשוט תרגיש ותנשק אינסטנקטיבית, מן הסתם תצא לך הנשיקה של החיים.ודרך אגב, ההנחה שלך ש"חוסר הידע" שלך יבריח בחורות היא מוטעית. לא מעט בחורות דווקא ידלקו מזה חזק.

ד"ר אורן חסון
ללמוד ממקור ראשון
22.01.2007 • 22:59

אייל יקר,
אני מבין שעקרונית אין לך בעיה עם להתחיל עם בנות. אתה בן 20, ויש לך נסיון מיני כבר עם כמה. אז אולי כדאי שבפעם הבאה, אל תתנצל בהכרח על זה שאתה לא יודע. הקשר נוצר, היא רוצה להיות אתך, יש אינטימיות ומגעים. שאל איך היא אוהבת את הנשיקה. זה דווקא יכול להצביע על בטחון עצמי אם אתה אומר שאתה רוצה ללמוד איךהיאאוהבת להתנשק, וזה יכול למצוא חן בעיניה, כי זה אומר שאתה קשוב אליה ורוצה לעשות לה טוב. ובין אם תשאל או לא תשאל, תתנסה. שים לב לאופן שבו היא עושה זאת, ותן לה קצת להוביל, ותגיב בהתאם, ואחר-כך תוביל אתה. בסופו של דבר, זה קצת כמו ריקוד, כי עושים זאת שניים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083