טיפים להתמודדות רגשית

תאריך פנייה: 04.06.2006 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
בחורה
הבעיה שלי היא להביע רגשות ביחסים עם
04.06.2006 • 12:36

אחות,אח,אמא,אבא,וחברות שחושבות שאני חסרת רגשות ולא רוצה חברותאין לי חברות וקשה לי לתפקד למרות שאני יפה וכאילו לא חסר לי דברבאופי שלי חסר לי מאוד החברות והקרבה לאנשים שמתרחקים ממני כל הזמןחסר לי המון אומץ להתקרב אליהן ואני זאת שצריכה לעשות את הצעד הראשון אבל אין לי הצלחה איתןתודה

בחורה
הבעיה שלי היא להביע רגשות ביחסים עם
04.06.2006 • 12:40

ברצוני להוסיף שאני מרגישה שחסר לי הדבר הכי בנאלי בחיים שזה מישהו לסמוך עליוושסומך עליך ובגיל ההתבגרות בזמן שאני חיה טוב ויש לי דברים אחרים זה הכי חסר לי לא לדעת לתת אהבה וביטחון לאחרים ואני בדיכאון שנמשך ואי אפשר לצאת ממנו אי אפשראני מבקשת לא להפנות אותי לפסיכולוגהחיים שלי נראים טוב אבל לא יודעים שאני ממש מתקשה בלי קירבה לאחרים ולא משערים את זה אפילואיך אפשר לקרב אלי את החברות האלו שהן בעצם לא חברות כרגע.תודה רבה.

בחורה
בקשתי היא:
04.06.2006 • 12:45

דרכים ל:להתקרב אל ___,להראות להם אהבה,להביע רגשות במילים,להראות רגישות,להיפתח,איך לא להעלב מכל דברתודה , נופר

ד"ר אורן חסון
ללמוד להתחבר
05.06.2006 • 15:41

נופר יקרה,
לא כתבת בת כמה את. עד גיל 18 אפשר להעזר בשרות הפסיכולוגי לנוער הציבורי בחינם. אחר-כך את יכולה לפנות לקופת חולים ולהגיע לטיפול דרכם. מעבר לכך, תוכלי לחפש פסיכותרפיסט מתאים במקום מגורייך בדפי זהב, באינטרנט או ב'פנקס הפסיכולוגים' שאפשר למצוא באינטרנט.ועוד: קיימת אפשרות להצטרף לסדנאות למודעות עצמית או אחרות (ואני לא מדבר על 'רוחניות' אלא סדנאות פעילות שמונחות על-ידי פסיכולוגים ופסיכותרפיסטים), או לפעילות חברתית כזו או אחרת שתפעיל אותך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083