טיפול מיני: תגובה רגשית שלו

תאריך פנייה: 13.11.2005 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
נועה
סקס בזוגיות
13.11.2005 • 19:02

רציתי להתייעץ האם אני וחברי זקוקים לייעוץ סקסולוגי.הסיפור מתחילתו: אני וחברי ביחד כבר שנה וחצי, יש בנינו אהבה רבה, עקב חרדות שהיו לי שהשפיעו על הקשר בנינו וגרמו למריבות על דברים קטנים שוליים ביננו. עכשיו מצבנו יותר טוב וחל שיפור ביחסים ביננו והריבות הלכו והתמעטו.אבל, נוצר מצב של בעיות בתחום הסקס: אני לא יכולה לקחת גלולות נגד הריון מבחינה רפואית וחברי ידע וקיבל את זה מההתחלה. כשהיינו שוכבים בתחילת היחסים ביננו, אם הוא לא היה מצליח לגמור אז הייתי מרגישה שהוא לא אוהב אותי ולא נמשך אליי ואז הייתי מתחילה לבכות. והוא היה מרגיש רע והיה אומר לי שזה לא קשור אליי. לפעמים זה היה קורה אחרי שכבר שכבנו באותו יום פעם או פעמיים ( לא היתה לי מיערכתל יחסים רציניתל לפני כן, ובנוסף במשך שנים נוצלתי מינית ע"י בן דודי, מה ששינה את יחסי בנוגע למין וגרם לי עכבות בנושא)במהלך התקופה של המריבות הסקס התחיל להדרדר ביננו ולמרות שהקשר ביננו השתפר עדיין הנושא של הסקס מדרדר. חברי טוען שקשה לו לשכב כיון שאנחנו משתמשים בקונדום בהתחלה מאוד נפגעתי מדבריו, אך לאחר מחשבה בנושא נראה לי כי זהו רק תירוץ שהוא מסתתר אחריו כיון שמתחילת יחסינו היינו משתמשים בקונדום ולא היתה לנו בעיה לקיים יחסי מין גם כמה פעמים ביום.בנוסף, שאלתי אותו אם הוא נמשך לבנות אחרות או אפילו מאונן והוא אומר לי שלא (ואני גם מאמינה לו, כיון שהמערכת משלנו מבוססת על להגיד את האמת לא משנה מה קורה)נראה לי כי קיימת עכשיו גם לו איזה רתיעה מסקס, בנוסף לבעיה אשר קיימת לי כיון שנוצלתי מינית במשך שנים רבות ולכן בעצם רציתי לראות האם במצבנו אנו זקוקים ליעעוץ מיני?תודה מראש,

נועה
סקס בזוגיות
13.11.2005 • 19:05

בנוסף רציתי להגיד כי חברי מביע את אהבתו אליי בדרכים אחרות. הוא כל הזמן מחבק אותי ונשק אותי ורוצה להיות איתי ולבלות איתי רק נראה כי הוא מתחמק מקיום יחסי המין בפועל...ושוב, תודה מראש

ד"ר אורן חסון
תגובה רגשית שלו לחרדות שלך
15.11.2005 • 14:33

נועה יקרה,
עושה רושם מאד, שאתם אכן זקוקים לטיפול מיני (בדקו באתר של איט"ם – האגודה הישראלית לטיפול מיני). התגובות הראשוניות שלך, שנבעו מחששות שאינם מוצדקים באשר ליחסים שביניכם, אולי גרמו לו לתגובה רגשית (חששות מפני תגובות דומות) שמונעת ממנו היום להיות אינטימי כלפייך. זה דבר שצריך להיבדק בטיפול, שיגיע גם למקורות ההתנהגותיים שלך, וגם לאלו שלו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083