טיפול מיני: פאניקה מהצלחה?
tot
יחסים..
⌄
שלום
לך!מקווה שתוכל לעזור לי מעט. בן זוגי ואני חיים יחד סה"כ מכירים מעל שנה וחצי. פרטנרים מצויינים לכל דבר מבחינתי עד למיטה ואסביר את עצמי. מתחילת היחסים ראיתי שיש מבחינתי חוסר סיפוק איתו מכל מיני בחינות אבל כמו אולי דרך הטבע החברות האדירה בינינו נתנה לי להיות אופטימית. החלטנו כבר מזמן שטיפול מיני יעזור וכל אחד מאיתנו רוצה שזה יצליח כאשר מכל מיני סיבות או תירוצים לא הגענו לטיפול המיני עדיין הוא אמור להתחיל עוד כמה ימים. אני במחשבות אינסופיות על הדבר הזה אין בינינו כלל סקס אולי פעם בחודש הוא רוצה ואני לא. אני נמנעת ואומרת את המילה "לא" אף פעם לא חשבתי שזה יגיע גם אלי. אני יודעת בתוכי שגם אם הטיפול יעזור במשהו אני לא ארצה להיות עם פרטנר אחד כל החיים (שיכול להיות שזוהי מחשבה שמוקצנת בגלל הבעיה שלנו) או שזה יהיה מישהו שיהיה לי ממש טוב איתו במיטה. עם ידיעה כזו שאני חשה שהטיפול לא יעזור ואני אוהבת את הבן אדם וטוב לי איתו מה אני אמורה לחשוב? האם אני צריכה לצאת לאיזה חופשה שתנער אותי מהשגרה של הקשר? אני לא יודעת מה לעשות כי כשאני אומרת לעצמי את האמת של עצמי אף אחד לא יכול לשכנע אותי אחרת אם זה לא מאה אחוז. לסיכום קשר חברי מצויין עם עתיד מיני הולך ומתדרדר. האם אני צריכה להחליט שאנחנו צריכים להיפרד?? כך נראה לי ובכל זאת אני רוצה לשמוע את תגובתך.באמת סליחה על האורך.תודה מראש.תות
tot
תוספת. יחסים..
⌄
אני בת 28 הוא בן 34. והבעיה בינינו היא מין לא מספק מבחינתי אין לי בעיות בתחומים אחרים איתו באופן יחסי כמובן.
ד"ר אורן חסון
פאניקה שאולי הטיפול יצליח?
⌄
תות יקרה,
האם יכול להיות שאת בפאניקה שהטיפול המיני יצליח, ואולי גם שאז תצטרכי לעזוב אותו? או אולי בגלל הסטיגמה?את בקשר עם מישהו כבר שנה וחצי, שאומר שהיתה ביניכם אינטימיות. את חושבת שאולי יש לך בעיה. אז בין אם תישארי איתו אחר-כך ובין אם לאו, נצלי את ההזדמנות שיש לך פרטנר מתאים, כדי לבדוק מה לא בסדר. עדיף לעשות את זה כשיש פרטנר, מאשר כאשר אין. ובודאי שאין סיבה להיפרד רק משום שאתם עשויים לתקן את העדר החשק המיני שלך (או להבין ממה זה נובע).
תות
ד"ר הכותרת ששלחת פשוט גאונית..
⌄
איך תמיד אתה מעלה חיוך... הפעם זה אצלי אז באמת תודה..ייתכן שיש פאניקה אצלי שזה יצליח. רק חשוב לי לציין (ולא בשל איזה אגו סתמי) שלפני הקשר הזה לא היה לי שום העדר חשק מיני מה שיש לי כאן זה סוג של הימנעות מוקצנת. מקווה שבאמת הטיפול יפתיע אותי ואולי יוריד מזה שלא אהיה בנויה לפרטנר אחד "כל חיי" הצעתי לבן הזוג שלי דברים לגיוון העתיד עצם זה שהוא מסתייג מוסיל לפסימיות שלי אך ימים יגידו.ד"ר אתה עובד מהלב..תודה. יישר כוח.תות
ד"ר אורן חסון
בהצלחה, תות... :-)
⌄
תות
בהצלחה, תות... :-)
⌄
תודה רבה ד"ר..תמשיך לעשות טוב לפורום ובכלל