טיפול מיני: מה לעשות?

תאריך פנייה: 18.07.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
בחורה במצוקה
חייבת עזרה!!!!
18.07.2006 • 02:51

שלום
ד"ר אורן חסון,עכשיו אמצע הלילה ואני במקום לישון יושבת באינטרנט ומחפשת איך לפתור את הבעיה שנוצרה לי בזוגיות. אני ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות. מקווה שתעזור לי.אני נשואה שנה, בעלי איש מדהים ואנחנו אוהבים מאוד. אנחנו כבר 5 שנים ביחד.היחסים שלי מצויינים. יש רק בעיה אחת, והבעיה הזאת עושה לי רע מאוד.כאשר בעלי רוצה שנקיים יחסי מין אני בהרבה מקרים מסרבת בהסתמך בכל מיני סיבות (כואב הראש, רוצה לישון וכו'). זה לא שרע לי איתו, כשאנחנו מקיימים יחסי מין אני נהנית והכל מצויין, אבל להגיע למצב של להסכים ולא לדחות אותו מאוד קשה לי. אני מרגישה כאילו יש בתוכי שני אני האחד שאומרת כן אני רוצה, אבל תמיד יש את השניה שהיא מאוד חזקה שאומרת לא לא לא לא!!!!!! לפעמים אני מכריחה את עצמי להסכים לקיים יחסי מין כדי לא לפגוע בבעלי ולאחר מכן אני מרגישה ממש רע עם עצמי, כאילו שנאנסתי אפילו שזה היה בהסכמתי המלאה. בגלל שלא רציתי והכרחתי את עצמי - זה עושה לי רע.אני ממש לא יודעת מה לעשות. בעלי מאוד נפגע מהסירובים שלי. היום ניסיתי להסביר לו מה אני מרגישה, וביקשתי ממנו שיעזור לי שישתדל להיות יותר מתחשב (וזה לא שהוא לא מתחשב), שינסה ללטף אותי ולהגיד לי מילים נעימות כדי שאולי האני האחרת שאומרת לא תרדם ולא תתנגד. לא נראה לי שהוא ממש אהב את כל מה שאמרתי, נראה לי שהוא נפגע ממני וקיבל את זה בקטע שהוא לא בסדר ולא מושך - וזה ממש לא נכון, הוא גבר מאוד יפה וסקסי. פשוט לי יש איזו בעיה שלא תלויה בי. אני חושבת שזה מגיע מהעבר הרחוק (כשהייתי קטנה אבא שלי היה נוגע בי), אחר כך גם הייתה לי מערכת יחסים שבה הסקס היה כואב תמיד והיא נמשכה כמה שנים. אני חושבת שכל אלה ביחד משפיעים עלי מאוד ויוצרים את הבעיה. תעזור לי!!!!!! מה לעשות???????? אני מאוד מפחדת לאבד את בעלי, אני מאוד מאוד אוהבת אותו.מחכה מאוד לתשובתך כי אין לי מושג מה לעשות ואיך להתנהג.תודה

ד"ר אורן חסון
טיפול מיני
19.07.2006 • 02:50

בחורה יקרה,
לכי לטיפול מיני. את לא היחידה שזה קורה לה, ומטפלים מיניים מנוסים בקשיים מסוג זה. חפשי מטפל מוסמך באתר של איט"ם (האגודה הישראלית לטיפול מיני). ודברי עם בן זוגך, והסבירי לו שאת מאמינה/חושבת/מבינה שיש לך בעיה, ושהחלטת לטפל בה. אני חושב שזה קצת ירגיע אותו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083