טיפול מיני וזוגי: האם באמת נחוץ?
גלית
חוסר בקיום יחסי מין
⌄
שלום
אני ובן זוגי בני 34 נשואים מזה 3 שנים ויש לנו ילד בן שנתיים.מאז הלידה של הבן יחסי המין שלנו לא חזרו לקדמותם. אם לפני הלידה (עד סוף ההריון) יחסי המין היו בתדירות של אחת לשבוע בערך היום זה אחת לחודש.. חודשיים.אני מדברת על זה איתו ושנינו מגיעים למסקנה שאנחנו עייפים מיום העבודה ומשלימים עם זה.מערכת היחסים הכללית גם עברה שינוי, וממצב של הבנה וסבלנות הפכנו ללא סבלניים וכעת אנו מרבים להתווכח, לדעתי זה משליך גם על יחסי המין בינינו.אני ממש מוטרדת מהעניין ואני בטוחה שגם בן זוגי, למרות ששנינו מסתתרים מאחורי ה"עייפות" שלנו.ברצוני לציין שכאשר אנחנו כבר מקיימים יחסי מין, שנינו נהנים מאוד.האם יש פתרון לעניין זה?האם אנחנו צריכים טיפול? האם אפשר להתגבר על זה בדרך כלשהיא?תודה מראש,גלית
ד"ר אורן חסון
הקיום המיני
⌄
גלית יקרה,
אתם צריכים לרענן, להתרענן, ולמצוא זמן, וגם אז, יכול להיות שההרגל עושה את שלו. ואולי בכלל זה מתאים לכם, המקצב הנוכחי, והסיבה היחידה שאת שואלת שאלה היא משום שאת חושבת שמשהו בכם לא בסדר, ושאת רוצה להיות "כמו כולם".מה שאני אומר הוא שלפני שאני מיעץ לך ללכת לטיפול מיני וזוגי, אני מציע לכם לבדוק קודם כל אם כנות ופתיחות והתרעננות בסדנאות יכולה לרענן את השורות ואת המשיכה. ואחר כך בדקו בכנות ובפתיחות אם הקצב הזה באמת מתאים לשניכם. אולי בכלל אף אחד מכם לא מעוניין לפתור את הקושי הזה?ואם החלטתם כן רוצים לטפל בעניין, חפשו מטפל מיני שהוא גם מטפל זוגי.