טיפול מיני וזוגי: איך להתגבר על קשיים
אורית
האם התמכרות למין?ומה הפיתרון?
⌄
שלום
וערב טוב!אנחנו נשואים 10 שנים+2.לפני נישואינו בעלי סיפר שהיה אצל מס' רב של נערות ליווי ,כמו כן קיים קשר עם בחורה נשואה בערך שנה.במהלך נישואינו תפסתי אותו מתקשר לשיחות ארוטיות ופעם לנערת ליווי (לטענתו רק אוהב לשמוע אותן).כמו כן פעם מצאתי קונדומים בתיק שלו.לטענתו רצה להשתמש אך אין לו אומץ והוא אינו בוגד ואוהב אותי.במשך שנות נישואינו תפסתי קשרים טלפונים עם בחורות שלטענתו לא קיים קשרים פיזיים רק אוהב לדבר איתן על כל מיני נושאים כולל מין.כשאני שואלת מדוע לא מדבר עימי?הוא אומר שאני כבר יודעת הכל והוא יודע מה תשובותי.לאחרונה גיליתי שהוא מתכתב באינטרנט עם בחורות ,מתפשט ועושה מין באינטרנט והכל מאחורי גבי .לטענתו הוא לא יודע למה עושה זאת הוא אוהב לדבר על מין ואוהב מין .יש לציין שיחסי המין שלנו טובים ואני פתוחה וגמישה לכל מיני הצעות כמו אנאלי וכו'(חוץ מימי המחזור שאני שומרת נידה שבועיים).האם בעלי מכור למין?האם הוא רוצה להפסיק ולא יכול?האם זו בגידה ?בעיני כן!והכי חשוב איך אפשר לעזור לו כדי שנמשיך לשמור על הזוגיות והמשפחה(בתחום של הורות הוא בסדר גמור)אשמח לתגובוצ מהירות כי אני ממש על סף יאוש מה לעשות איתו?אני לא מוכנה להשלים עם ההתנהגות הזו.לפני מס' ימים רציתי להיכנס לראש שלו ולידו נכנסתי לצטים והראיתי לו שגם אני יכולה האם זה מקובל עליו?הוא אמר שלא .מה עליי לעשות.בעבר ניסיתי שיחות נפש אך ללא הועיל הוא הבטיח וחזר על זה עם בחורה אחרת.
ד"ר אורן חסון
להבין טוב יותר צרכים ודרכים להתגבר
⌄
אורית יקרה,
אני מציע שתלכו ליעוץ מיני וזוגי משולב. יועץ מיני יוכל לסייע לשניכם להבין טוב יותר מהם הצרכים שלו, ואיך להתגבר על אלו שמזיקים לזוגיות שלכם. חפשו מטפל מיני באזור מגוריכם לפי האתר של איט"ם (האגודה הישראלית לטיפול מיני).