טיפול מיני: המלצות ופתרונות

תאריך פנייה: 02.07.2006 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
אלמונית
לא מצליח לגמור...
02.07.2006 • 20:36

אנימקווה שהגעתי למקום הנכון וכאן אוכל לקבל תשובה לשאלה שמאוד מטרידה אותי אני נמצאת במערכת יחסים עם בחור מקסים, שנינו בסביבות גיל ה-30, נמצאים בקשר מדהים וזורם טוב, הבעיה שלנו או יותר נכון שלימגיעה כשאנחנו במיטה, אני בחורה שמאוד נהנית מסקס ואוהבת לענג ולהתענג,הבעיה שלי היא שחבר שלי לא מרבה"לגמור בפנים", בהתחלה זה היה בגלל הקונדום, טען שאינו יכול לגמור איתו ואח"כ בגלל שפחד שאני אכנס להריון ועוד ועוד תרוצים, עכשיו שאנו שוכבים כבר ללא קונדום, אנו שוכבים עד שבסוף אני נהיית יבשה ואז עוברים לשלב הירידות ומזה הוא גומר ומאוד נהנה, טוען שלוקח לו יותר זמן לגמור.זהו קשר שאני רואה לעתיד הרחוק ומפחיד אותי לחשוב שכך יהיה תמיד, מה יקרהשארצה להיכנס להריון?יש לציין שבקשרים הקודמים שלי לא היה קיים דבר כזה, בגלל זה אני בלחץ.חשבתי שאולי אני לא מושכת אותו אבל זה ממש רחוק מהמציאות..אשמח לקבל תשובה.

אירית
לא מצליח לגמור...
03.07.2006 • 02:11

שלום
לך ,זו תופעה שנקראת שפיכה מעוקבת . מניסיון אני יכולה לומר לך שזו עלולה להיות בעיה . גם אצלי זה כך וזו בעיה הרבה פעמים על רקע ריגשי. נסו סקסולוג מקצועי .

ד"ר אורן חסון
טיפול מיני
05.07.2006 • 09:33

אלמונית יקרה,
לכו לטיפול מיני. חפשי מטפל מתאים באתר של איט"ם (האגודה הישראלית לטיפול מיני), שם תמצאי רשימה של מטפלים מוסמכים באזור מגורייך. ולמדי מה זה אומר, איך ומה הסיכוי להתגבר על זה, ומה עושים. זה יעזור לך להבין בפני מה את עומדת. ובאשר ליובש, ישנם חומרי סיכה (לכי לבית מרקחת ושאלי), שיכולים אולי לפתור את הבעיה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083