טיפול מיני בנישואים: מה הלאה?

תאריך פנייה: 18.10.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
orit
מה עושים ?
18.10.2005 • 21:26

שלום רב
אני בת 36 ובעלי מזה 12 שנה בן 40.לנו 3 ילדים. בן זוגי אדם מסור וטוב לב אך מספרעובדות מעיבות על הקשר ויוצרות אצלי התלבטויות לגבי עתיד הקשר :1-לפני כ-3 שנים ללא שום סיבה רפואית ( נבדקלעומק )חלה אצלו אין - אונות. גם כדורים לא עוזרים , מה שגרם לכל העסק המיני " להתנדף "כי כל נסיון הסתיים בתיסכול רב לשנינו.לאחרונה הציע לי להפרד על מנת שלא "אתקע "בגילי הצעיר בלי חיי מין. לבקשתי , חזר שוב לבירור מיני ( ששוב נשללו סימפטומים פזיולוגיים)ואף קבענו ללכת לבירור סקסולוגי.2-בן זוגי מסור באופן טוטאלי לעבודתו התובעניתואף לקח על עצמו פרויקט נוסף מחוץ לעבודהאשר גורם לנו להתראות בעיקר בסופי שבוע.מאז ומתמיד שעות העבודה המרובות שלו היו קרקע למריבות אין-סופיות ובעיקר לא הובילו לשוםפתרון.( "זאת העבודה שלי ואני לא אשנה אותה ")אני יודעת שכל החלטה שלי תלווה בתחושותקשות . ובכל זאת , מה עושים ?גם על פרידה דובר לא אחת ולדבריו , הוא ישתף פעולה ( כלומרבאה בחשבון פרידה מצידו על רקע אי שביעות רצוני מהמצב )לעצתך , אודה.

ד"ר אורן חסון
קודם, לתת לזה צ'אנס בטיפול
20.10.2005 • 01:06

אורית יקרה,
אני מקווה שברור לך שהחלטות משמעותיות בעניין אורח החיים שלך צריכות להיות שלך, ולא שלי. על פניו, נראים הדברים כחיים איתו ללא מין, או חיים בלעדיו, או חיים איתו אבל עם מין בלעדיו, מה שמאד לא בריא למערכת נישואים ויחסים, כי הם לא יישארו תקינים כך לאורך זמן. אלא שיש להודות על האמת, הם לא בדיוק תקינים גם כך.אבל את כותבת שקבעתם ללכת לטיפול סקסולוגי. אז קודם כל לכו ועשו זאת. לפני הכל, זהו נסיון חשוב והכרחי לשנות משהו, ואם יש לו לחץ כלשהו המשפיע עליו נפשית, או סיבה פיזיולוגית/בריאותית כלשהי, הדבר יוכל להתברר, ונקווה שגם להיפתר.לכן, לפני שאכתוב על המצב שבו הוא ויתר על המיניות הזוגית שלכם, אולי מוטב קודם למצות את הטיפול המיני, ורק אם זה לא יעבוד, יהיה טעם להמשיך ולדבר עוד.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083