טיפול בזוגיות: געגוע, מיניות ואכזבה
אמא
לא נמשכת אליו מה עושים????
⌄
שלום רב
אני בת 28 נשואה ואם לילד בן שנה וחצייש לי בעל מקסים באמת באמת מקסים וטוב ואדיב וקשוב ומבין באמת אדם נדיראבל יש לי בעיה אני לא נמשכת אליו מיניתהאמת שלפני הנישואין היתה לי בעיה איתו מבחינה מינית שהוא לא משך אותי מספיק , הוא מגיעה לשפיכה מהירה מידי לצרכייהוא משתדל ותמיד תמיד עושה הכל כדי שאגיע לסיפוק אבל הבעיה היא ברגע שהוא גומר לא משנה כמה רציתי אותו כבר לא בא לי עליו כשהוא גומר לפניי זה ממש מוריד לי את החשק הוא לא מבין למה כי הוא ממשיך אחר כך אבל עדיין לי יש בעיה עם זה וזה מוריד לי את החשק ממנו - לא תמיד זה קורה הרבה פעמים אני גומרת לפניו והכל בסדר אבל גם כשאני גומרת כבר לא בא לי עליובכל אופן הבעיה שלי היא שלא בא לי עליו מינית הוא לא מושך אותיהתחתנתי איתו כי אני באמת אוהבת אותו אני אוהבת את האדם המקסים שהוא , הוא חכם מוכשר יפה , אמין וטוב לב בצורה שאי אפשר לא לאהוב ובכלל יש לנו תקשורת וקשר מאוד טוב רק הבעיה הזו מההתחלה היתה (המיניות) מכל בחינה מלבד המין אנו מתאימים ומסתדרים נהדר.מה אני עושה איך אני מטפלת בכך אם אפשר בכלל . אני לפעמים מסתובבת עם חשק מיני וכשאני ליידו אני נוגעת בו ורוצה אותו אבל לא בא לי ממש לשכב איתו לא שכבנו ממש מזה 5 חודשים אנו גומרים בדרכים אחרות אבל ללא חדירה - כי אני שומרת נידה ותמיד מתרצת בזה שלא הלכתי למקווה כי שכחתי או לא הספקתי וכאלו תירוצים הוא מתלונן אבל נרגע מהר. מה עושים לפעמים אני חושבת שהוא גם מרגיש כמוני אותו הדבר אבל לא בטוחה כי הוא מתחנן שאלך למקווה והוא מנסה יותר ממני ליצור מגע . אני לא אומרת לו זאת בגלל שאני פוחדת לפגוע באגו הגברי שלו . מה אני עושה במצב כזההעלתי פעם את הנושא איתו ושאלתי אם ירצה ללכת לטיפול אמר בשום פנים ואופן ושזה שטויות אצלי בראש בגלל שאני לפעמים חושבת על החבר הקודם - מה שנכון שאני עוד מתגעגעת לחבר הקודם אבל זה בכלל נושא אחר שאשמח אם תרצו להעלות אותו בפעם אחרת אנא עזרתכם וסליחה על אורך הכתיבה
ד"ר אורן חסון
לטפל
⌄
אמא יקרה,
יש כאן שני עניינים, שאולי הם גם אחד. האחד הוא שאת מתגעגעת לחבר הקודם שלך, וזה דבר שתצטרכי לפתור. השני הוא הבעיה המינית, שהראשונה אולי משליכה עליו, כלומר, מחריפה את הדחייה שלך. אני מציע שתלכו לטיפול מיני, כי חבל שזוגיות טובה תלך לאיבוד בגלל עניינים טכניים. מצד אחד, אפשר לטפל בשפיכה מהירה, וזה יעבוד טוב יותר בשיתוף פעולה שלך. מצד שני, יכול להיות שיש לך בעיה בציפיות שלך ממנו. זה המקום שמה שהמיניות שהיתה לך עם החבר הקודם שלך, מפריעה. אני חושד שאת בעיקר מאוכזבת מכך שבן זוגך כל כך מוצלח בכל, ביחס לחבר הקודם שלך, אבל דווקא בזה הוא לא. ואולי לכן את כועסת עליו ומאשימה אותו באכזבה שלך (תחושות שעלולות לפגוע גם בתחושת האהבה אליו). אם תצליחי להקטין את הציפיות והאכזבות שלך ממנו, יהיה לך קל יותר לקבל אותו כפי שהוא. גם זה, אגב, יכול להיות חלק מהטיפול שלכם.