חתונה לפני נישואים - מה היתרונות?

תאריך פנייה: 06.02.2010 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
הילה
זוגיות
06.02.2010 • 14:28

שלום
אני בת 22אני יצאתי ממערכת יחסים .ואני בשבלבי החלמה עדיין .אני חוששת שאם אכיר מישהו חדש הוא לא יסכים לחכות לי ליחסי מין מלאים.אני בדעה לעשות את זה אחרי חתונה (אני לא מסורתית או משהו כזה)אין לי בעיה להגיע למצבים איטמים מאוד,אבל לקיום יחסים מלאים אני לא היית רוצה לעשות.אני לא יודעת איך ומה להגיד למישהו חדש שאכירהוא יברח לי?מישהו יקבל אותי ככה?

חנצוק
זוגיות
06.02.2010 • 20:25

הייתתפלאי לא הכל יחסי מין אהבה צריכה לפי דעתי לצמוח כמו פרח יחד ולא הכל שעות מיטה שעות הקשבה האחד לשני יותר חשובות לפי דעתישבוע נפלא

ד"ר אורן חסון
זוגיות טווח ארוך - טווח קצר
07.02.2010 • 18:06

הילה יקרה,
את לא הראשונה בגיל זה שמחליטה לחכות לחתונה. יש דעות לכאן ולכאן אם זה רעיון טוב, אבל אם זו השקפת העולם שלך, מותר לך לנסות לשמור עליה כמיטב יכולתך.גברים לא בורחים כל כך מהר. יש גברים שיעריכו את זה. בעיקר גברים שמחפשים מישהי להתחתן איתה, ויותר בקלות עכשיו מאשר כאשר תהיי בת שלושים. לכן, קחי בחשבון שחלק מהגברים, ובעיקר אלו שלא יראו בך פוטנציאל לנישואים, יירתעו. זה יכול להרגיש לך כאילו שאת לא "מתקדמת" כי את עלולה למצוא את עצמך יותר במצב של גברים נפרדים ממך מכאלה שנשארים איתך. אבל הצד השני הוא שבטווח הרחוק, אולי את תתקדמי מהר יותר לקראת המטרה שלך, כי לא תבזבזי זמן יקר על מי שאינו רציני.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083