חשד ומערכת יחסים: מה לעשות?

תאריך פנייה: 31.12.2006 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
אוסנת
מפחיד מאד
31.12.2006 • 13:07

בן זוגי רווק בן 40 היה נוהג בעברו לצפות בסרטים כחולים מכל הסוגים באחת הפעמים ששוחחנו על הענין סיפר לי בן זוגי שבאחת הפעמים שרכש את הסרטים שאל את המוכר בחנות עם יש סרטים עם ילדים?האם זה נורמלי שלאדם יש את הסקרנות לצפות בסרטים מהסוג הזה?ששאלתי אותו למה רצה לצפות בסרטים כאלו?ענה שרק מתוך סקרנות ולעולם לא היו לו פנטזיות מהסוג הזה? מה דעתך זה נורמלי?,עוד דבר ששמתי לב אליו אני גרושה עם שני ילדים ושמתי לב שפעמים בבוקר בזמן ששיחק עם בני היתה לו זיקפה ,ששאלתי אותו כמובן לא ליד בני למה זה?הוא אמר שיש ענין של זיקפת בוקר ?בעקבות המקרה הזה ובגלל שאני יודעת שיש לו עבר מיני עשיר,הגענו לדבר על ענין הסרטים?ואני זאת ששאלתי על הסרטים הספציפים ?מה דעתך אני כ"כ חוששת מהענין,מעיבר לזה הוא מאד אוהב דואג ומכבד אותי ואת ילדיי הקטנים.תודה

ד"ר אורן חסון
עלול להיות מפחיד.
01.01.2007 • 20:03

אוסנת יקרה,
אני לא יודע מה להגיד לך על זה. יכול להיות שבאמת אין לו שום דבר ועניין מיוחד בזה, ושהוא באמת לקח פעם סרטים לראות מה זה מתוך סקרנות, אבל גם יכול להיות שזה רק קצה קרחון שהוא לא מגלה לך אותו. אין לי כלים לדעת. עם זאת, הסיכון שאת לא רוצה לקחת על עצמך הוא רב, אם באמת יש בעיה.אני חושש שתצטרכי להיות עם עין פקוחה מאד לעניין הזה. אני חושש שתצטרכי לפתוח אותו באופן שיוכל להרגיע אותך אם הכל בסדר, או להרתיע אותך אם לא. לא כתבת לי כמה זמן אתם ביחד, ואני לא יודע עד כמה הוא חשוב לך. אבל אין ספק בכלל שהילדים שלך חשובים יותר, ומכאן שכל אמצעי הזהירות כשרים. אולי כדאי שתגיעי ליעוץ זוגי אצל פסיכולוג שמנוסה בנושא של התעללות בילדים, מנקודת המבט של המבוגר. אבל מצד שני, את לוקחת בכל הצעדים האלה גם סיכון של פרוק הקשר. אם הוא אוהב אותך מספיק, ובסדר, הוא צריך להבין את הזהירות הרבה שאת נוקטת בעניין, ולהיות אמפתי כלפייך, גם אם זה פוגע בו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אוסנת
עלול להיות מפחיד.
01.01.2007 • 20:37

תודה רבה ד"ר אורן על ההיענות המהירה,רציתי להוסיףשאני נמצאת איתו בקשר שנה וחצי, מתגוררת עימו 4 חודשים, ואכן הוא בן אדם אמפטי ונעים,מאוד מכבד אותי ואת ילדיי ולא מחסיר מאיתנו כלום ,יחד עם זאת החשש הוא אכן גדול ,בהיותי בת שש חויתי נסיון של אונס מצד אדם חרדי ,שהתחלתי לבכות הוא ברח,הספיק רק לגעת בי,בכל מקרה אותו מקרה היה ועבר ואף פעם לא טופלתי בעקבותיו לעיתים אני חושבת שדברים צפים אצלי עכשיו,מה אתה חושב?ובכלל אתה חושב שאני לוקחת סיכון גדול מידי אם אמשיך בקשר הזה?אפילו שלפני המקרה חשבתי שמצאתי את בחיר ליבי.תודה.

ד"ר אורן חסון
להבין מדוע חשוב לך לבדוק.
01.01.2007 • 21:20

אסנת יקרה,
כפי שאמרתי, אני לא יכול לדעת. היי כנה איתו, הסבירי לו את הקשיים והפחדים שלך, ומדוע את צריכה להיותמשוכנעתשהכל בסדר. יכול להיות שהוא לא יבין מאיפה זה נפל עליו, אם הוא טהור בנושא זה, אבל הוא צריך להבין מדוע חשוב לך לבדוק.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083