חרדות בזוגיות: איך להתמודד

תאריך פנייה: 04.07.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אלמונית
לא יודעת מה לעשות
04.07.2006 • 12:14

ד"ר אורן שלום רב!אני בת 24 והיה לי חבר 4 שנים כשרוב הקשר היה מלא שקרים וחוסר אמון מצידוכתוצאה היום כשאני בתוך מערכת יחסים בת 7 חודשים והחבר הוא באמת מקסיםמשתדל ומאוד רציני קשה לי לתת בו אמון וכתוצאה אנחנו כל הזמן מתווכחים והואנותן לי הזדמנות כל פעם מחדש להשתלט על עצמי ולנסות לבנות את האמון שלי בואך אני לא מצליחה. בנוסף לכך אני נורא קנאית ויחד עם זאת בא חוסר האמון שליבו. אנשים אומרים לי שהוא אף פעם לא אהב כמו שהוא אוהב אותי ואני רואה בעצמישהוא באמת אוהב אותי ונורא נורא משתדל להבין אותי אך אני הורסת כל פעם מחדשבנוסף אני דורשת כל הזמן תשומת לב ממנו למרות שהוא לא מחסיר ממני תשומת לבאני רוצה כל הזמן להיות בעניינים ולדעת מה קורה לגביו גם כשהוא בעבודה רוב היום וגם כשאני נמצאת במקום אחר אני כל הזמן מדמיינת שאוליי הוא התחיל עם מישהי אחרת אוכשהוא אומר לי שהוא יחזור מאוחר מהעבודה אז אני חושבת שאולי הוא נפגש עם מישהיאני באמת כבר לא יודעת מה לעשות אולי בגלל שאני חסרת ביטחון עצמי למרות שלא חסר לי יופי או חוכמהלנוכח המצב אני מאבדת את עצמי ונראה לי שבקצב הזה אאבד גם אותו...מודה אני מראש.

ד"ר אורן חסון
לחפש עזרה להתגבר על חרדות
05.07.2006 • 22:57

אלמונית יקרה,
את מזהה נכון את הבעיה, וגם את העובדה שאת עלולה לאבד אותו כתוצאה מכך. את גם מבינה, כך אני חושב, שאת צריכה להרגיע, כי החרדות שלך אינן מבוססות. אין נוסחת קסם בעניין הזה. את צריכה להפסיק להרגיש כך, אבל קל להגיד את זה, וקשה יותר לבצע. את כנראה זקוקה לעזרה מקצועית (טיפול פסיכולוגי) להקל על החרדות שלך, שאולי באמת נבנו בקשר הקודם שלך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083