חיזור אשה נשואה: מה הדרך הנכונה?
בן
מה ראוי או צריך
⌄
האם יש כלל לא לאסוף לדייט אישה שעדיין נשואה מביתה? או עדיף שתגיע עצמאית גם אם אין לה אפשרות
ד"ר אורן חסון
כללי נימוס בחיזור אחר אשה נשואה
⌄
בן יקר,
האמת היא שלא ברור לי איזה צד שואל כאן... ואני מבין ש"עדיין" פרושו שהיא בתהליך גרושים, ולפי פרשנות זו אני עונה. אבל כך או כך, אין כללים. הדבר הנכון ביותר, תמיד, הוא ללכת זה לקראת זה ככל שאפשר, יותר מאשר לקבוע כללים. אבל במקרה המדובר: הרי אם אין לה אפשרות, אז מה בעצם השאלה? אם אין אפשרות, אז היא לא יכולה, לא?וכששואלים אותי שאלה שכזו, שברור שהתשובה נמצאת בשאלה, אני שואל את עצמי: האם באמת אין אפשרות? האם זה באופן מוחלט? וכאן: האם באמת אין דרך אחרת, וצריך לצלצל בפעמון ולבקש את הבעל, אם יפתח את הדלת, לקרוא לאשתו?
בן
כללי נימוס בחיזור אחר אשה נשואה
⌄
תודה על התגובה. הצעתי לה להגיע בעיר במונית והיא טוענת שהיא לא מרגישה בנוח עם זההסברתי לה שזה לטובתה אם במקרה בעלה יעקוב אחריההשאלה אם לעשות מה שהיא מבקשת למרות שאני לא מרגיש בנוח עם זה
ד"ר אורן חסון
בני כמה אתם? כמה זמן ביחד?
⌄
בן יקר,
כמה זמן אתם ביחד, ובני כמה אתם?
בן
בני כמה אתם? כמה זמן ביחד?
⌄
אנחנו רק יוצאים שבוע . אנחנו באמצע שנות השלושים
ד"ר אורן חסון
להקשיב, ולהבין
⌄
בן יקר,
כשאתה בתחילת קשר, ועדיין לא מכיר אותה, לא את האילוצים שלה ולא את הצרכים שלה, ובעצם, מעט מאד, תקשיב לה. יכול להיות שתבין בהמשך. יכול להיות שלא תסכים בהמשך. יכול להיות שקצת לא תסכים, ותלמד לחיות עם הצרכים שלה גם כאשר אינך מסכים עם הכל, אבל תלמד במקביל להעריך ולכבד אותה. יכול להיות שמאד לא תסכים, ואולי תרצה לנסות ולשנות, ואולי תחליט שזה לא בשבילך. וזה בסדר, היה סבלני, כי אתה בתחילת הקשר, ואתה רוצה, למענך ולמענה, להקשיב יותר מאשר לכפות. כי מצד השני, אם מלכתחילה לא תקשיב לה, ואם יש לה נימוקים וצרכים שהם חשובים לה והיא תראה שאתה לא יודע להקשיב, היא עלולה להיות זו שתחליט שאתה לא בשבילה.