חוסר שביעות רצון מהקשר הזוגי

תאריך פנייה: 12.12.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מישהי
קינאה הרסנית באקס
12.12.2010 • 01:35

הבעיה שלי היא כזו- יש לי אקס שהייתי איתו 3 וחצי שנים ביחד, ונפרדנו לפני שנתיים וחצי בפרידה מאוד הרסנית וכואבת בשבילי. מאז התגברתי ועברתי הלאה, אני בזוגיות כבר הרבה זמן, טוב לי עם הבן זוג, ובאופן כללי גם לא רע לי בחיים. בגלל שהאקס שייך לחוג החברים המורחב (אני לא בקשר איתו, אבל הרבה מהחברים שלי כן), אני עדיין שומעת מה עובר עליו בחיים. באופן כללי הוא אדם מאוד מוצלח וחכם, וגם מאוד מצליח בקריירה מסתבר (ממה ששמעתי כאמור). לשנינו עיסוקים דומים, והעובדה שהוא מצליח יותר ממני (וגם בעל הרבה יותר מוטיבציה) מדכאת אותי ממש, ורק מורידה את מעט המוטיבציה שעוד יש לי. ברור לי שהאקס ישאר שם תמיד בסביבה, ואני מנסה להבין איך אני יכולה להתגבר על הקינאה הזאת, זה ממש הורס כל חלקה טובה :(

ד"ר אורן חסון
חוסר שביעות רצון מעצמך?
13.12.2010 • 01:04

מישהי יקרה,
כי לא התגברת. כי לא מספיק טוב לך עם בן הזוג שלך. כי את פגועה מהקשר ההוא, אולי כי הוא לא העריך אותך מספיק או כי הוא האשים אותך במשהו שקשה לך לקבל. יש עוד אנשים יותר מצליחים ממך, וסיימתם את הקשר לפני למעלה משלוש שנים. אז מה הסיפור?טפלי בעצמך, או בקשר שלך, או באמירה שלך לעצמך שאת בסדר, ושנוח לך עם עצמך. אני חושב שיש לך בעיה עם זה, יותר מאשר איתו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083