חוסר ניסיון בזוגיות: מה לעשות?
אלין
דייט שלישי
⌄
הכרתי בחור באתר הכרויות. בדייט הראשון הוא הביע בי עניין ואני פחות.בדייט היה די לחוץ ודיבר המון.בעיקר שהוא מעוניים בחתונה וכולי.אחרי יומיים וחצי הוא שלח לי הודעה ועניתי אחרי יממה.ש אל אם ארצה להיפגש אמרתי שכן. עד לכאן הכל בסדר.בפגישה השנייה הלך הרבה יותר טוב והוא ניסה לנשק אותי. הדפתי אותו בעדינות ואמרתי שמוקדם מידי.בסוף הפגישה כבר הציע לקבוע שוב ושאל אם ארצה. עניתי בחיוב. קבענו ליומיים אחכ אך הוא אמר בבוקר הפגישה שנוסע לסופש אצל ההורים.מאז עברו 4 ימים. אני לא מחכה צמודה לטלפון אבל כן מפריע לי שבמשך ארבעה ימים לא מתקשר לא מסמס וכלום. איך אפשר להיקשר כך למישהו אם אנחנו לא מדברים? לא אלפון לא סמס כלום.מאוד מעיק.חשוב לציין שאני בחורה מסורתית שמחפשת קשר רציני וארוך טווח.מה כדאי לעשות עכשיו?אנחנו בני 27
ד"ר אורן חסון
קרדיט?
⌄
אלין יקרה,
זו התחלה במערכת של זוגיות מסורתית, שבה אולי אין לו מספיק ניסיון כדי להבין שהוא צריך ליצור איתך קשר. יכול אפילו להיות שהוא רוצה, רק לא בטוח שזה נכון, ואם קבעתם אז אולי את לא רוצה שינדנד. חוסר נסיון יכול לגרום לזה. גם חוסר רגישות. גם חוסר עניין. אבל אם הוא מוצא חן בעינייך, אולי כדאי שתתני לו בשלב הזה את הקרדיט, שאולי זה רק חוסר ניסיון.