חוסר ודאות בקשר: מה עושים?

תאריך פנייה: 27.04.2016 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
נועה
קשר ולא קשר- מה יוצא לו מזה?
27.04.2016 • 10:45

שלום
דר,אני בת 30 נמצאת בקשר עם מישהו בן 29. אנחנו כמעט שנה ביחד עם פרידות וחזרות רבות. נפרדנו שוב בחודש פברואר לאחר שאמר לי שהוא לא רוצה זוגיות כרגע ושהוא לא רוצה להשלות אותי. נפרדנו בפיצוץ ובכעס גדול מצידי ולא דיברנו. חזרנו לקשר בתחילת החודש- אפריל. כרגע אנו ביחד אך זה לא בדיוק מוגדר. בכל החודש הזה שחזרנו- ראיתי אותו רק 3 פעמים. כשחזרנו לדבר החודש הוא דיי התחמק מפגישות בערך כשבועיים שהוא רק מתקשר ולא נפגשים- הנחתי שלא סגור על עצמו עדיין. נתתי לזה קצת זמן ואז התחלנו באמת להיפגש והתחלנו כבר להיפתח אחד לשניה. הבעיה שראיתי אותו רק 3 פעמים בכל החודש הזה. פעם אחרונה שראיתי אותו היה ביום שלישי שבוע שעבר ומאז כלום. אני באמת לא ככ מבינה.. כי מצד 1 אני לא רוצה להלחיץ עד שחזרנו לקשר ומצד 2 הוא לא מאה אחוז בקשר.הוא מתקשר אליי המון במהלך היום וכבר שבוע ימים שאני מנסה ליצור פגישה וזה לא קורה איכשהו.. כל היום הוא בעבודה, לפעמים עובד 12 שעות ביום (כפולה) ואז הולך לישון מוקדם או שאלוהים יודע מה...אתמול ניסיתי ליצור פגישה הוא אמר שיש מצב ואז נעלם.. לא התקשר בערב לקבוע או משהו אחר.אני לא כ"כ מבינה את כוונותיואני רוצה לציין שהוא לא מחפש ממני יחסי מין כי גם זה לא בתדירות גבוהה והוא מתקשר אליי בכל יום כמה פעמים ביום ומדבר איתי שיחות רגילות אז שללתי את זה.אם אנחנו נחשבים כרגע לזוג- ואגב הוא אמר שאני בת זוגתו גם, אז מה יוצא לו מזה שהוא שומר איתי על שיחות ומשרה אווירה שאנחנו יחד אבל מצד שני, הוא לא לא נפגש איתי? אני באמת מנסה להבין מה המניע של גבר כשהוא מתנהג ככה? האם אתה יכול לומר לי?תודה! חג שמח.

ד"ר אורן חסון
הוודאות של חוסר הוודאות
28.04.2016 • 00:13

נועה יקרה,
האמת? - אני לא יודע מה המניעים שלו, וזה יכול להגיע ממקורות שונים, החל מבעיות שיש לו עם עצמו, דרך האפשרות שהוא מטופל בסבתא על ערש דווי, וכלה בכך שהוא לא פנוי כי הוא נפגש עם מישהי אחרת. בין זה לבין זה לבין זה יש כל כך הרבה אפשרויות נוספות, ש... לומר לך משהו? אני בכלל לא בטוח שזה משנה מה נכון או מה אולי נכון. מה שבטוח נכון הוא שהאיש אינו יציב, ואינו מסוגל, מסיבותיו שלו. לפחות לא עכשיו. זו המציאות הודאית, כך שלמרות שהוא אומר לך שאת בת זוגו, את צודקת בכך שאת אומרת שהקשר ביניכם "אינו מוגדר". כי בתנאים האלה, זה לא קשר מסוג שאת רוצה.גם מה שהיה עד החודש האחרון, לא מבשר טובות, והיו לכם הרבה פרידות וחזרות בשנה האחרונה. מה שמחזק את הכתוב למעלה, ומחזיר אותי לדבר הוודאי היחיד - אי יציבות, וחוסר ודאות. את זה את יודעת בודאות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083