זמן ושיחות: מה עובר עליו?
אילת
נתק או פחד או מה?
⌄
סוף סוף פגשתי גבר איתו הייתי רוצה קשר אמיתי.אבל.....האם זה הדדי?אני בת 43 וגם הוא.נפגשנו והיה קליק אמיתי. שיחות קולחות ורגשיות.סיפר לי על חייו בעבר בהווה .מה הוא מחפש בקשר.הוא גבר חרוץ ונעים הליכות.הקשר ממש רק התחיל .ענין של 3 שבועות.בתחילה התקשר אלי מספר פעמים ביום.שלח הודעות מלבבות.כעת כמעט נדם.טוען שיש לו המון עבודה. דבר שהוא אמיתי אבל בכל זאת גם לפני כן עבד...האם יכול להיות שהגיע לשלב שהוא חושש או עושה חשבון נפש עם עצמו?מה גם שהיו לו גירושים קשים מאוד.בשלב מסוים אף החליט לא להכניס אשה לחייו.הוא כל הזמן העלה את העובדה שהוא ואני לא באותו מעמד חברתי וכלכלי ואני במעמד גבוה יותר.האם אני אמורה לשאול אותו ישירות אם החליט לסיים את הקשר?או שבאמת להמתין למוצא פיו?האם העובדה שמאתמול בבוקר לא התקשר אומרת משהו על ניתוק?
ד"ר אורן חסון
זמן ושיחות
⌄
אילת יקרה,
יתכן שעד שתקראי את התשובה הזו הוא כבר התקשר שוב. אני לא יודע מה עובר לו בראש, אבל אתם טריים בקשר, והמון דברים יכולים לקרוא בקשר טרי שאת לא יודעת עליהם, כי את לא מכירה אותו מספיק. לא כולם קשורים בהכרח להתרחקות שלו. אם הוא מוצא חן בעינייך, אני חושב שאת לא רוצה לוותר מבלי לדעת באופן ברור יותר שהוא לא רוצה. תני לזה זמן ושיחות.