זכרונות מקשר - מה זה אומר?

תאריך פנייה: 27.09.2006 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
בחורה אחרת
העזתי התסתנתי..אהבה לא יצא לי מזה
27.09.2006 • 12:33

מוזר אתה יודע? כבר חלפו איזה שישה חודשים מאז השיחה שלנו שלי עם הבחור שסיפרתי לךאני לא מקטרת לכך או משהו כזה וגם אני חדלתי מלאהוב אותו אחרי השיחה,כי זה ממש לא היה בעינייןמוזר שאני עוד חושבת עליו בתור משהו שכבר אהבתי פעםכל הזיכרונות הטובים עליו ממש כימעט נמוגו לא יודעת איך ומהאבל זה נעלם כל הטוב לב שזכרתי ממנו כבר לאעדיין אני חושבת שהוא חמוד ויפה ויש לו לב ממש מדהים והוא בעל אופי טובבאמת לא סתםאבל מעניין למה דווקא אני ראיתי את הצד הזה המגעיל שלו?אתם יודעים מה ניראה לי שהוא אומר את הדברים בפרצוף נכוןהוא לא ידבר איתי על רגשות וכל זה אבל הוא בהחלט אומר את מה שילו לומר בפני הבנאדם ולא מסתיר זאתפעם נימשכתי אליו קצת גם ביגלל היופי אבל גם ביגלל הטוב לב שהיה לואולי זה היה אובססיה אולי אהבה אני לא יודעת אבל זכור לי שהרגשתי כלפיו משהו אני חושבת שזו אהבהנכון שאני כבר לא אוהבת אותו כבר וירד לי ממנו והוא היה באותו היום מגעיל בעניי והדיבור שלו ממש זה לא הואאבל טוב שעשיתי את זה כי ככה ראיתי איזה מין אדם הואאבל מה שמוזר כאן שאחרי כל זה אני עדיין מחבבת אותו למה? למה אתם חושבים אני עדיין מחבבת אותו? {לא אני לא אוהבת כמו פעם} פשוט מחבבתלא רוצה לצאת איתו, פשוט רק לדבר איתו שובכי שדיברתי אז התרגשתי והתבלבלתי והיו לי המון דברים לומר שמרוב התרגשות אני מתבלבלתזה נכון שאני התעצבנתי במשך שבוע ובכיתי ושנאתי אותו באותו הרגע אבל כבר אני יודעת של מי היתה הטעות כאןולמדתי ממנה וגם מהטעות שלויכול להיות שלא יכולתי להתקשר אליו וקיוותי ההפך נכוןיכול ליות הוא אהב ומבחוץ לא רצה שאדע ביגלל החבר`ה שלו אולי חשש התבישיכולות להיות המון סיבותמה שנכון הוא שהוחכתי לו שיש לי אומץ וגם אמרתי לואת זה שידעאמרתי ככה: "אתה יודע? לאיזור אומץ אחרי-5 שנים זה לא קל"הוא השיב: "אני יודע" כן, ממש איזה שקרן הוא יודע ממשמה מדהים שהוא עשה מה שאמרתי השאיר את התמונותשלו באתר חחאז השאלה היא: למה אני עדיין ממשיכה להיזכר בו? {לא כל הזמן ניזכרת לפעמים חושבת עליו ככה}אולי אני מחבבת אותו אבל באמת כבר הוחכתי לעצמי והוא אמר לי ורמז שהוא לא מעונייןיש לי אומץ להתקשר שוב אבל אני לא אעשה זאתאני טעות לא עושה פעמיםאז למה בכל זאת אני מחבבת אותו?תודה מראש סיווןסליחה על המגילהזה מה שהיה לי על הלב

בחורה אחרת
העזתי והסתכנתי..ולא יצא מזה כלום
27.09.2006 • 12:38

השיחה שלנו בבקשהבתחילת השיחה שלנו התקשרתי כדי לשאול לשלומך ולא יותר,עצוב לי מאוד שאתה מתחיל עם כולן בזמן שיש לך חברה.אז מה זה אומר? אני עם היה לי חבר לא הייתי זזה ממנו ולא מביטה לעבראחרים, כבר בתחילת השיחה הרגשתי אי נוחות עם מה שנאמר בזמן השיחה שלנוהרגשתי שכן הופתעת לשמוע ממני זה נכון, ואיך ראיתי את התמונות החסויות שלךלא חשבת יראו את זה בכלל,חוץ ממי שאתה מרשה לועוד הרגשתי שהתקשרתי לבן אדם הלא נכון בזמן הלא נכוןזה לא במיוחד כייף אתה יודע? לקבל בפרצוף תגובות משונות שמראותלי כל פעם מחדש.במהלך השיחה שאני מין מיטרד.חבל לי עלייך שהתנהגת ככה,ואתה עתיד להתנהג כלפי אחרותשאתה לא מעוניין בהן והן סתם "מציקות" לך.אני התקשרתי לברר מה שלומך כי הופתעתי למען האמת לראות את התמונות שלך.אז עזרתי אומץ אתה יודע? כי אחרי 5 שנים זה לא פשוט.חשבתי זאת תהיה שיחה ניפלאה שנדבר כמו בני אדם מבוגרים ולא תשובות של ילד בן-12 שלא יודע איך לנפנף בחורה.בקלות אך באלגנטיות רבה מאוד הצלחת לרמוז לי שיש לך חברה שדיברתי לךעל להיפגשסבבה יש לך חברה, זה לא אופייני לי לצאת עם משהו שיש לו חברה למטרת זוגיותהכוונת שלי לא היו כאלו כללאל שסתם ניפגש בתור באמת מכירים מהעבר, שעושים מין פגישה כזאת {לא רומנטית אל תידאג} אני לא רוצה בכלל פגישה מהסוג הזהוהרגשתי שממש אני מטרידה אותך ועוד שאלתי אותך: "אתה מאוכזב שהתקשרתי? כי אתה המום כל השיחה ולא מדבר איתי אולי הפרעתי או שאתה לא רוצה לדבר איתי" ענית לי:"זה בסדר אני לא כועס" מה יש כבר לכעוס מגעיל אחדככה אמרתי לך..וכה האמת הרגשתי..במקום לתת לי הרגשה של יחס אולי לא בתור ידיד טוב,אבל בתור חבר שלמדתי איתואז מה עם לא היה בנינו כלום? מה רק ביגלל זה אתה פוסל אותי? מה רק עם מי שאתה מעוניין ועם מי שהיה לך קטע אתה רוצה לדבר? ועושה את זה ממש יפהיכולת לומר לי אז בשיחה: "אני ממש מצטער. יש לי חברה ואני מחוייב לה ולא מביט על אף אחד אני אוהב אותה וזהו.." זה היה מקובל עליי ומראה י איזה אדם שונה ואחר אתהבמקום זה קיבלתי תגובה כמו:"רוצה את ואני נצא לפגישה ותביא את חברה שלך ואני את חבר שלי?"אתה עד כדי כך "נואש" ניראה כך..אתה יודע שהדברים אחד מהם שלמדתי הם איך לעבוד על עצמי אלא לשחזר את המיליםשאמרתי ולבדוק מה טוב ועם או איך עשיתי טעותיכול להיות שאני אולי עשיתי טעות אבל זה לא סיבה "לחגוג" עלייהובקשר לזה שאתה מביט על בחורות יפות עצה לי לך, אם אתה בקשר {ואכן אתה בקשר} אל תביט על אף אחת, כי לא יאמינו לך, ויבינו מי אתה לבסוף, אחד שסתם מדבר עם בנות.זה טוב ידידות אבל לא שאתה מציע להם סטוצים וכל מיני דברים {כמו שהצעת לי}הרגש שלי לא הטעה אותי לגבייך ואם אני לא מאמינה לאנשים סימן שאנני מכירה אותם טוב ואני צריכה להכיר בכדי לבטוח בהם ולסמוך עליהםשתדע לך יש לי ביטחון והבנתי המון מהשיחה שלנו ומאיפה אני טעיתיאנחנו לא מושלמים אתה יודע? לכל אחד יש חסרונות ויש יתרונות וחיים עם מה שיש ואומרים תודה.אני לא באה לתת לך הסברים אך להתנהג, אתה מספיק חכם שתדע לבד, ותעשה את החישובים שלך עם עצמך ועם מה שאמרת או עשיתאני את החישובים שלי כבר עושה לבדאולי תתחיל גם אתה..ושתדע לך שלא מתנהגים או מדברים או מה שזה לא יהיה כמו שהתנהגת איתיבטח אתה לא עושה זאת לכולם אבל תלמד מהטעויות שלך ככה תשתפר עוד יותר,אני מבינה שעכשיו בתקופת הצבא זה הקטע של דאווין חבר`ה וסתלבט אני מבינה אותך ביגלל זה כל השיבור הזה יוצא ממך: אחותי,מאמי,וכן הלאה...זה לא רק להיות קול ומגניב זה צריך לדעת איך לדבר עם בחורות יפהאפילו שאתה לא מחבב את זאתי ואת ההיאטיפה כבוד על המאמצים שהיא עשתה בשבילךמה אין לך לב? הוא הלך לאיבוד?אני מבינה ויודעת איפה אניאיפה אני עומדת וטוב לי.אולי עשיתי טעות ואולי לא, אבל השלמתי עם הט ות שעשיתי וכן אני מתקנת אותה ולומדת ממנה בדרך שלי אז תתחיל גם אתה לא יזיק לך ללמוד מעצמך קצת או מהטעויות שלך או תחשוב טוב טוב עם מי אתה מדבראיזה מילים אתה מוציא לא רק לי אלא לכולם. הפה זה כלי הנשק של האדם תזהר איתו אתה עלול לפגוע אולי בכוונה ואולי לא.אז מה אני אגיד לך עוד שיהיו לך באמת חיים יפים ומלאי אהבה ובריאות זה הכי חשוב, והדאווין תשאיר קצת מאחור תמיד עושים קטעים אבל לא כל הזמן אנשים מבינים את הקטעים הלא ברורים שלך אני מקווה שמכל מה שאמרתי הבנת והפנמת אולי קצתשוב, לא כדי לשנות אותך אלא כדי שתדע איך אני הרגשתי שדיברתי איתך..אני לא יכולה לשנות אנשים,הם יכולים את עצמםאני למדתי שכל אחד משנה את עצמו ובוחר לו דרך רעה או טובה ללכת בהצחוק זה כייף ומשמח אבל תלוי עד מתי עוברים את גבול הטעם הטוב, ואז זה באמת מציקשהיו לך חיים יפים אני רוצה רק בטובתך. מלאי אהבה, ופירגון הדדי, מלאי צחוקים,והעיקר בריאות ואושר פנימי.מאחלת את כל הטוב שבעולם בשבילך,מעריכה ותודה על השחיה שאפילו ב-10 או-20 דקות נהנתי מאוד, אבל קצת התאכזבתי.. מקווה שמה שאמרתי יעזור לך ואולי לא תחליט אתה..ביי,להתראות וכל טוב ורק אהבה שתהיה בניכם,מעריכה סיווןתודה שקדשת לי מזמנך וקראת את מה שהיה לי על הלב לומרזה מיכתב מאוד אישי שכתבתי אותואחרי השיחה שהיתה לי עם אהבת חייאו יותר נכון חשבתי שהוא אהבת חייוטעיתי

ד"ר אורן חסון
זכרון, חלקו מאד טוב, וחלקו מאד לא
28.09.2006 • 20:54

סיוון יקרה,
זה שאת נזכרת בו מדי פעם, לא צריך להפריע לך או להרתיע אותך או "להגיד לך משהו". זה רק סימן שמשהו בקשר שלכם השאיר בך זכרון חזק, חלקו מאד טוב (גם אם רובו היה מדומה) וחלקו מאד לא טוב. אז את זוכרת את זה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
בחורה אחרת
זכרון, חלקו מאד טוב, וחלקו מאד לא
28.09.2006 • 22:12

אז מה בעצם אני עושה עם זה?למה יש לי זיכרון כה חזקממנוולמה יש לי את הדחף זה שוב לרצות לדבר איתו?ולמה אני ממשיכה לאהוב אותו?המשך לילה טובממני

ד"ר אורן חסון
טיפול מסודר, או להניח לזה ולהמשיך
29.09.2006 • 00:06

סיוון יקרה,
את טוחנת את רגשותייך כלפי הבחור הזה זמן רב, ולא מגיעה לפתרון. לצערי, במסגרת הזו לא אוכל לפתור לך את השאלות שלך יותר משכבר עניתי שוב ושוב. אם הדברים הללו חשובים לך מאד, תעשי זאת באופן יעיל בהרבה אם תבררי זאת בטיפול מסודר, ואם זה פחות חשוב או שאת לא יכולה, השתדלי להניח לזה ולהמשיך הלאה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083