זוגיות מידרדרת: מה לעשות?

תאריך פנייה: 25.08.2010 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
בוניטה
זוגיות בבעיה
25.08.2010 • 09:28

אני נשואה 3 וחצי שנים ויש לי ולבעלי המון ויכוחים בזמן האחרון ,אני מנסה לדבר איתו על זה והוא כועס על כך ,יש לציין שלפני שהיו לנו ילדים היינו יוצאים הרבה לבלות יחד, עכשיו כמעט ואיננו יוצאים בכלל. הוא נהיה מאד קמצן,כשהיינו יוצאים הוא היה קונה לי דברים עכשיו כלום חוץ מביום הולדת, פעם הוא היה רק כל הזמן אומר לי אני אוהב אותך ומנשק אותי ,מחמיא לי המון ,עכשיו הוא אפילו לא אומר לי אני אוהב אותך. ואם אני שואלת אותו אם הוא אוהב אותי אז תשובתו היא אם לא הייתי אוהב אותך לא הייתי נשאר איתך ,הוא נהיה גם טיפוס יותר עצבני, לדוגמא לפני שהולכים להוריו אז אנחנו מתווכחים מפני שאנחנו אצל הוריו תמיד יש להם איזו הערה לתת לי ,ויודעים להתערב הרבה, במיוחד בדברים שאני עושה לילדים לדוגמא מרימה את הקטן שלנו אז אל תרימי אותו יותר מדי שלא יתרגל, או לא רוצה שהילד יאכל משהו מסויים אז הם שוברים לי את המילה, או אפילו כשביקשתי ממנו כי נולד עוד ילד לקנות עגלה שתהיה לי נוחה אז ישר הוא והוריו אמרו לא צריך נשים לגדול כיסא מפלסטיק ונחבר עם ברגים ,אמרתי זה לא בטיחותי והם אמרו אל תדאגיובסוף ההורים שלי קנו לנו עגלה לשניים ,ונגיד אם אנחנו רוצים ללכת הביתה כי כבר מאוחר אז ישר תשארו עוד עדיין לא מאוחר, יש לי גם בעיות איתו אם ההורים שלו אומרים לו משהו הוא מקשיב להם יותר מאשר לי ,בשישי האחרון ממש רבנו כי הוא היה צריך ללכת לשוק והילדים עוד לא נרדמו אז אמרתי לו שנמאס לי שהוא הולך לשוק עם אבא שלו ולא אכפת לו אם הילדים נרדמו או לא, וגם מצפה שאני ארדים את הילדים וגם שכשהוא יחזור מהשוק אז הכל יהיה מוכן כדי שנלך להוריו אז הוא ענה לי לכי ל...ולא המשיך את המילה אני מאד נעלבתי על איך שהוא ענה לי וכמה ימים שאנחנו לא מדברים ביקשתי ממנו שיתנצל והוא לא מוכן אמרתי לו שאין לו זכות לדבר אליי כך והוא לא ענה לי .אבקש את עזרתך כדי לדעת מה לעשות.

ד"ר אורן חסון
זוגיות+ילדים+הורים, וחוסר שליטה
25.08.2010 • 22:23

בוניטה יקרה,
אתם בזוגיות שהולכת ומידרדרת. הוא מוריד מערכך ולא מתחשב ברצונותייך, מגיב אליך באופן חריף, וכנראה מקבל תמיכה, ואולי אפילו נדחף לזה, על ידי הוריו. את מנסה להניע דברים על-פי דרכך, ומתאכזבת שוב ושוב כאשר זה לא הולך. כפי שזה נראה, זה יילך ויידרדר, כי לשניכם אין כלים לעצור את זה. העובדה שלא רק שניכם במשחק הזה מקשה עליכם עוד יותר להגיע לאיזה שהוא קונצנזוס, כי היא הופכת את הכל ליותר רגשי. אני יכול לומר לך להתחיל להניע את הכל בעזרת חיזוקים חיוביים, במקום בתלונות, אבל אני חושש שהדינמיקה שלכם לא מאפשרת לך לעשות זאת לבד. אני ממליץ לך ללכת ליעוץ זוגי, ואם הוא יסרב, להתחיל ללכת לבד.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
בוניטה
זוגיות+ילדים+הורים, וחוסר שליטה
26.08.2010 • 09:02

תודה רבה נקווה שהוא יסכים ללכת למרות שאני לא מאמינה

ד"ר אורן חסון
ואם לא... לכי גם לבד.
27.08.2010 • 10:42
בברכה,