זוגיות: מה המשמעות של 'תל אביבי טיפוסי'?

תאריך פנייה: 19.08.2023 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
דנה
שאלה
19.08.2023 • 21:55

שלום
לך
אני בת 55 גרושה יוצאת מספר חודשים עם גבר בן 63 גרוש
עדיין לא קיימנו יחסי מין הוא אומר לי כל הזמן לאחרונה בפגישות שלנו שהם בערך 2 פגישות בשבוע.
רוצה לישון אתך.אני עוד לא מרגישה רגש אליו ולא יכולה להכנס למיטה איתו.אמרתי לו שלא ילחץ עלי...שזה רק פועל בצורה הפוכה
אשמח לחוות דעתך

ד"ר אורן חסון
לא תל אביביים טיפוסיים. מה זה אומר?
19.08.2023 • 23:20

דנה יקרה,
אני לא יודע מה הרקע החברתי או המסורתי שלכם, אבל אם אתייחס אליכם כאל זוג "תל אביבי" טיפוסי בגילאים האלה, אני מניח שהוא מרגיש מאוכזב שזה עוד לא קורה. ומצד שני, בניגוד לגבר תל אביבי טיפוסי, הוא מאד סבלני. כך שכאמור, אני לא יודע מה הרקע שלכם, אבל את יכולה להבין מזה משהו, אולי.אבל היות שיש כאן הרבה דברים שאני לא יודע, והיות שמה שאת מרגישה הוא חריג ל"אשה תל אביבית טיפוסית", יש לי שאלה פשוטה לשאול אותך:- האם זה שונה ממה שאת רגילה להרגיש עם גברים אחרים?אם את לא יודעת כי לא יצאת הרבה לאחר הגרושים שלך, אז את צריכה אולי ללמוד להכיר את עצמך, ולהתרגל לקשרים חדשים – איתו או בלעדיו.אם את יודעת שזה אחרת עם גברים אחרים, או אם את לא יודעת אבל זה אחרת ממה שציפית, או אם את לא תל אביבית טיפוסית מסיבות שונות, בהיבטים הללו, לפחות, אבל חושבת שבשלב הזה היית צריכה להיות יותר מוכנה, אז יתכן שבאמת את לא נמשכת אליו, והוא לא הגבר המתאים לך, לפחות בעניין הזה.אבל אלו רק אפשרויות, דנה. יתכן גם שמסיבותייך שלך, האישיות, החברתיות, התרבותיות או הנפשיות, קשה לך ליצור קשר רגשי עם מישהו גם אם הוא מוצלח בעינייך. במקרה הזה, הייתי בוחן את האפשרות של טיפול.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083