זוגיות לפני חתונה: מה עושים?
שירן.
ספקות/תהיות
⌄
היי זה קטע מוזר אנחנו זוג לפני חתונה אפשר להגיד (כבר עברנו הכל וזה מה שחסר למרות שהוא עוד לא הציע לי ולפעמים נדמה לי שלא מתכוון להציע למרות שמדבר על עתיד כי אני חושבת שאולי הוא רוצה עתיד אבל לא בהכרח איתי)בנוסף יחסי המין שלנו לא מדהימים כמו פעם ואני אפילו לא יודעת איך להעיר לו שזה הפך למשהו נורא טכני המגע אפילו המילים לא עושות לי משהו רק מעצבנות אותי ואני תוהה האם נגמר לו אוצר המילים ואני לא יודעת אם זה עבר את הנורמלי שאני כבר לא נהנית כי בהתחלה זה היה מדהים (אולי כי הייתי מאוהבת). היינו עושים שטויות ומתגנבים למקומות והיה ריגוש אבל האם זה חייב להגמר? בתוכי אני רוצה את זה שוב אבל לא בטוחה שהוא באותם אנרגיות או שרק אני צריכה ליזום וזה מתיש.אני בתהליך של שינוי עצמי (עברתי תקופה לא הכי טובה וגיליתי שיש בי הרבה חולשות שאני מנסה לחזק) וכחלק ממנו מגלה שיש בי צדדים שנכבו ואני רוצה את השמחת חיים שלי והסקסאפיל בחזרה ואני לא בטוחה שהוא יביןאודה לתשובתך.
ד"ר אורן חסון
לפני חתונה
⌄
שירן יקרה,
את אומרת שאתם זוג לפני חתונה, למרות שאת כבר לא מאוהבת. יתכן מאד שזה מקרין גם אליו. יתכן מאד שבגלל דברים שקרו ביניכם את כועסת עליו, ואולי בגלל זה את מרגישה פחות את האהבה שלך. כי זה טיבם של כעסים - הם מדעיכים את תחושת האהבה, אם כי לא בהכרח מעלימים אותה עצמה. לא בבת אחת, בכל אופן. האם גם הוא כועס עליך, ועל המריבות שביניכם ולכן הוא פחות ספונטני?זה משהו שאתם צריכים לברר עם עצמכם. ובכלל זה, אני רואה לטוב את העובדה שאת בוחנת גם את היכולות והחולשות שלך מחדש. זה חשוב לעשות את זה כדי ללמוד, כל עוד אין בכך הורדת ההערכה העצמית שלך נטו. תהליך כזה, כשהוא נעשה נכון, הוא יחזק אותך.ואם אתם צריכים, ואולי כדי לבנות גם את עצמך כפי שאת רוצה וגם את הזוגיות כפי שנכון יותר לעשות, ולשפר את התקשרת ביניכם, אולי כדאי שתלכו ליעוץ זוגי. ראי את המאמר שלי עליעוץ זוגי לזוגות בתחילת דרכם.