ויתרת על הזוגיות?
יעל
משבר
⌄
שלום
ד"ר חסוןשמי יעל בת 30 נשואה מזה כשנתיים וחציבעלי ואני נמצאים יחד כבר קרוב לחמש שניםיש ביננו חברות אמיתית לכל אורך הקשר תמיכה והבנהכמה חודשים לאחר הנישואים חלה הדרדרות רצינית בכל נושא המין ביננונוצר מצב שאנו מקיימים יחסים אחת לחודש וחצי/ חודשיים בשל קושי של בעלי להגיע לזקפה( לעיתים הוא מקבל זקפה שאחרי כמה דק יורדת)אציין כי אני מאוד פתוחה לכל נושא וניסיתיבכל דרךלגרום לו לגירויי אך ללא הועילבעלי טוען כי אין קשר למשיכה אליי וכי לחצים שונים הם אלה שגורמים למצב הנורא אליו נקלענו , אך נכון להיום אני ממש מיואשת מהנושאבתחילת המצב שוחחתי איתו על כך שאם אכן אין קשר אליי ולמשיכה הפיזית עליו לגשת לייעוץ - אך הוא סירבנכון להיום לאחר יותר משנתיים שבהם אני מרגישה שאני חיה עם חבר טוב ולא עם בן זוג וכי הצורך שלי למין הפך להיות חייתי ממש - אני עצבנית ואין בי יותר כוחות להמשיך לחיות בזוגיות שכזו -כמובן שאנו מדברים על הכל - ורק היום לאחר יותר משנתיים מסכים בעלי לגשת לראות רופא נקלעתי למצב שאני זו שאיבדתי את הכח להילחם פשוט אין לי יותר אנרגיות לנושאהפכתי להיות פסימית בכל הנוגע לעתיד שלנו יחדעוד אציין כי בעלי מאוד רגיש ואיכפתי תמיד נוהג להחמיא לי - לגעת ולחבק - עד שזה מגיע למיטהנשמע מוזר אבל זה המצבאשמח לשמוע את דעתך האם יש טעם במקרה כזה לגשת לטיפול כלשהו
ד"ר אורן חסון
האם באמת ויתרת?
⌄
יעל יקרה,
אם ויתרת, אין טעם להגיע לטיפול מיני, כי ויתרת. תגיעי לטיפול מיני אם את רוצה להמשיך ולחיות בזוגיות הזו, אבל במסגרת יותר טובה. נדמה לי שמגיע לשניכם הצ'אנס הזה, כי אני לא בטוח אם באמת ויתרת (שזה אומר גרושים, אם לא עכשיו, אז עוד קצת).