התקווה מעכבת אותך - מה לעשות?
אלמונית
קשה לי
⌄
שלום
ד"ר חסוןלפני 5 חודשים נפרד ממני חבר שאהבתי , אומנם הוא היה בחור קר ולא מפרגן אבל אהבתי אותו ועדיין אוהבת אותויש לי אובססיה אליו, אני עוקבת אחריו באינטרנט , מתי הוא נכנס למסנגר , לסקייפהלכתי למגידי עתידות כדי לדעת אם הוא יחזור או לא, אני חושבת עליו כל הזמן דבר שגוזל ממני הרבה אנרגיות ,אני יודעת שהוא לא נמצא במערכת זוגית חדשה, נסיתי להתקשר לפני שלשה שבועות אך הוא לא ענה לשיחה המזוהה שליץאני מאוד מאוד רוצה לדבר איתו אבל פוחדת להתקשר עם שיחה לא מזוהה, פחד אולי מדחיה .אבל אני לא מצליחה להתנתק ממנו , מהרגשות אליומה אני יכולה לעשות? האם לנסות לשוחח עימו?תודה על העזרה
אורטל
קשה לי
⌄
תנסי לצאת עים משהו אחר אים .הוא לא היה מפרגן גבר קר מה את צריכה גבר כזה אני מאמינה שמגיעה לך יותר טוב תחשבי על זהאחותי אמרה לי אים את רוצה להיפרד ממישהו תיזכרי בדברים הרעים שהכי עיצבנו אותך תאמיני לי זה עוזר ואים זה לא קחי תמונה שלו וזכוכית מגדלת ותנסי למצוא את הדפקטים שלו ותחשבי על זה אני בטוחה שאת מקסימה ומגיע לך בן זוג אוהב ורומנטי בהצלחה
אלמונית
תודהאבל רציתיתגובה של דר חסון
⌄
אורטל , תודה על התגובה אך אני רוצה תגובה מד"ר חסון
ד"ר אורן חסון
התקווה שעוצרת בעדך
⌄
אלמונית יקרה,
אני מבין שקשה לך, אבל אני חושב שברור לך שאם לא תדברו, לא יהיה שום דבר. אני חושב שהדבר היחיד שעוצר אותך מלדבר איתו, הוא כי את אוהבת שיש לך תקווה לשיקום. וכל עוד אתם לא מדברים, וכל עוד אין לו חברה, התקווה שלך חיה. אבל התקווה החיה שלך, עוצרת בעדך גם להתקדם הלאה. אז לכי ודברי איתו, תבררי אם יש סיכוי, ואם את מתרשמת שלא, המשיכי הלאה. התקווה החיה, מזיקה קודם כל לך. בעזרת התקווה הזו, את מאפשרת לו לנהל לך את החיים, אפילו מבלי שהוא יודע. וחפשי מישהו מפרגן. משום מה, קל יותר להשלים עם פרידה ממישהו מפרגן ממי שלא מפרגן... עצוב, נכון? אבל זה כנראה המצב.