התעוררות מינית: פתרונות והמלצות

תאריך פנייה: 02.08.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
חן
מין אחרי לידות
02.08.2006 • 04:53

שלום רב,
אחרי הלידה השניה שבאה ברציפות אחרי הראשונה, אני מרגישה שמין לא מעניין אותי יותר. פעם מאד אהבתי לקיים יחסים עם בעלי, אבל אחרי הלידה השניה כאילו משהו ננעל אצלי. גם אוננות לא מעניינת אותי יותר, אולי פעם בכמה חודשים, שבשבילי זה יוצא דופן.כשאני עם בעלי אני נהנית, אבל אני לא מחכה לרגעים האלה כמו בעבר.אולי העניין הזה של לידות, של להיות חשופה פתאום אינטימית לכל מני אנשים זרים, כל החוויה של הולדת תינוקות מהמקום הזה, תפירות, טחורים (שנשארו עד עכשיו וכנראה לתמיד) השפיע מאד. כל האיזור האינטימי שלי לא נוח לי איתו פתאום בנושא מין.יש לציין שמבחינה גופנית די חזרתי למשקל שהיה לי קודם, אז זאת לא הבעיה. הבעיה היא יותר בראש. אני גם עייפה כמובן, זה בטח גם לא עוזר הרבה.בקיצור, האם נראה לך שזה שלב, או שצריך לדאוג? אני לא מתכוונת לפנות לשום ייעוץ, לא מאמינה בזה.תודה מראש.

ד"ר אורן חסון
פתרונות להתעוררות מינית
04.08.2006 • 16:05

חן יקרה,
הבעייה היא באמת בראש, ועשית את כל האבחנות הנכונות. ולכן, את צריכה לכוונן עצמך מחדש למיניות. זה אומר לנסות ולחזור ולקרוא את מה שמשך אותך פעם, מינית, זה אומר לראות סרטים שעוררו אותך, זה אומר לחזור ולקרוא ולראות לא רק פורנו או ארוטיקה, אלא גם, ואולי קודם, רומנטיקה, שייתן לך בסיס טוב יותר לארוטיקה שתגיע אחריה. כך שזה שלב, אבל שלב שאפשר לזרז את סיומו, אחרת את עלולה להתרגל לזה עד שמישהו יעורר אותך בעוד כמה שנים, ואז זה עלול להיות מאוחר מדי לבן זוגך המתוסכל, ואולי גם אותו מישהו לא יהיה בהכחר המישהו הנכון.ובין אם את מאמינה או לא מאמינה ביעוץ, אם לא תצליחי להביא את עצמך לידי כך, יעוץ מיני יוכל לסייע לך. כי הרי את יכולה לתאר לעצמך שאת לא הראשונה שזה קורה לה. ואם זה דבר נפוץ, יש לכך פתרונות. גם אצל המומחים לכך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083